PDA

Zobacz pełną wersję : Zachustujmy MartynĂŞ Wojciechowska??

monjan
13-06-2008, 13:50
kto ją zna?ma wtyki??
tak sobie pomysłalam, jak zobaczylam te fote z wozkiem
http://www.pudelek.pl/artykul/10762/mar ... _do_pracy/ (http://www.pudelek.pl/artykul/10762/martyna_nie_chce_wracac_do_pracy/)
ze bylaby dobra ambasadorka chust-w koncu prowadzi aktywne zycie i wybiera sie w gory...

Kanga
13-06-2008, 13:56
może się uda :)

mama-anika
13-06-2008, 14:11
robiłam kiedyś dla niej gadżety na wyprawę na Everest - ale rozmawiałam tylko z Martyna Team, czy jakoś tak. Kontakt mam - tylko czy nadal istnieją...

Budzik
13-06-2008, 14:44
Może wysłać jej jakieś info zachęcające do chustonoszenia, czy linka z zaproszeniem do forum? Tu jest jej strona z "kontaktem": http://www.martynawojciechowska.pl/index2.php

mama-anika
13-06-2008, 14:49
sprawdziłam. Mój kontakt spalił. Przedawniony :cry:

węgielek
13-06-2008, 15:26
a wozek? czyzby to emmaljunga?

Frezis
13-06-2008, 16:30
ja spotkalam wczoraj Martyne u lekarza i w szoku bylam :shock: :shock:
a wozek to chyba x-lander, taki jak mój :lol:

Genowefa
13-06-2008, 19:04

Ja nie wiem, wy tam cały czas jakiegoś VIPa spotykacie.
Zgaduje, że też z Warszawy?:) U mnie w Łodzi jak się widzi kogoś sławnego, to wszyscy piszczą i się podniecają, a u was w Warszawie, to normalka...

"ee co tam kręcili u nas film pod blokiem"
"ee a tam na placu telewizja robiła wywiad z jakąś babką"
" Martynę u lekarza spotkałam"

U was to chyba naprawdę normalne :D I was to już nawet nie wzrusza :)

grimma
13-06-2008, 19:37
a wozek to chyba x-lander, taki jak mój :lol:
i taki jak moj :D :lol:

asercia
13-06-2008, 19:51
ja się obawiam, że ona woli nie wzbudzać zainteresowania teraz, a w chuście na pewno tak będzie

Zuzia
13-06-2008, 19:57
Podejrzewam że pani Martyna ma świadomość istnienia chust do noszenia dzieci :-)

wanderluster
13-06-2008, 19:58
Jakiś czas temu była na ten temat dyskusja na "Kawałku szmaty". Donkaczka też się wypowiadała, ale szczegółów nie pamiętam.

Ogólne opinie są takie, że Martyna Wojciechowska jest może osobą znaną, ale niespecjalnie lubianą. I że często budzi niechęć (nie tylko brak reakcji).

Osobiście mam opinię taką, że to osoba, która chce mieć wizerunek specjalisty i eksperta w dziedzinach, na których w ogóle się nie zna (nie chcę na ten temat rozpoczynać dyskusji), więc dla mnie byłaby to antyreklama.

McBaby
13-06-2008, 20:05
ja Martyny nie trawię... i nie kupuję nawet ulubionych gazet jeśli jest w środku, na okładce czy gdziekolwiek...

i wiem, że duuuużo ludzi tak niestety ma...

co innego gdyby Welman była w ciąży :))) albo chociaż ta z TVN style Marzena jakaś tam :)

Genowefa
13-06-2008, 20:49
ja Martyny nie trawię... i nie kupuję nawet ulubionych gazet jeśli jest w środku, na okładce czy gdziekolwiek...

:D

lemonka
13-06-2008, 22:27
co innego gdyby Welman była w ciąży :))) albo chociaż ta z TVN style Marzena jakaś tam :)

andziulindzia
13-06-2008, 22:42
A ja nie wiem kto to jest Welman i Prokop. Za to doskonale wiem kim jest Martyna wojciechowska: jest redaktorem naczelnym polskiego wydania mojego ukochanego miesięcznika National Geographic. I jak dla mnie to byłaby świetną reklamą jako kobieta aktywna i energiczna. Trochę zmieniłaby odbiór chustonoszek = nadopiekuńczych mamusiek. Tak mi sie przynajmniej wydaje

Joanka
13-06-2008, 22:53
hihihi tak Prokop to by reklame zrobil :D

sabcia
14-06-2008, 09:00
Z tego co pamiętam, to jak było o chystach w TVN to właśnie prokop prowadził.

McBaby
14-06-2008, 09:33
i Prokop sie w te chusty motał :)

Cuuuudo...
moim zdaniem dobrą reklamą była by Monika Richardson :) bo kocham zwierciadło pod jej rządami...

A Pasja wiesz, że przez to, że Martyna robi wokół siebie tyle szumu to ja nawet nie wiedziałam, że NG jest pod jej skrzydłami a bardzo lubiłam to czasopismo :D

Aż kupię z ciekawości i przejrzę :)

Jasnie Pani :)
14-06-2008, 10:02
i Prokop sie w te chusty motał :)

E tam, motal... :lol: :lol: Zakręcił sobie florke dookoła szyii i zapytał do czego ten szaliczek słuzy :lol: :lol: A potem tak do konca programu siedział :lol: :lol:

Oni na pewno wiedza o chustach, ale to moglaby byc antyreklama dla celebrities.... W koncu sekta jestesmy, nie wiadomo co robimy na zlotach i spotkaniach... :lol: :lol:

sabcia
14-06-2008, 12:05
W koncu sekta jestesmy, nie wiadomo co robimy na zlotach i spotkaniach... :lol: :lol:

A props zlotów i spotkań, to już dwa razy przeczytałam gdzieś, że kogoś odstrasza od chust cała ta ideologia i te wszystkie chustowe spotkania, bo przecież mamy wózkowe spotkań nie robią.
No nie wpadłabym na to :D

Hermia
14-06-2008, 13:28
No mamy wózkowe spotkań nie robią, ale pamiętam jak kiedyś chciałam się poradzić w sprawie kupna spacerówki- nie wiedziałam co znaczy określenie "podbić wózek"- mało mnie nie zjadły na forum wózkowym.

Joanka
14-06-2008, 13:40
a co znaczy "podbić wózek"?

andziulindzia
14-06-2008, 13:59
naciskasz na rączkę wózka, żeby przednie kółka podnieść do góry podczas podjeżdżania pod np wysoki krawężnik

lemonka
14-06-2008, 22:29
No proszę. Tez używam wózka a tego pojecia nie znalam :oops: Oj, ja niedouczona hi hi hi

babolek
16-06-2008, 22:09
hi hi ... ja tez nie znalam tego pojecia .. pewnie dlatego ze ograniczam iloś tej czynności do minimum :D a jak cos w naszym zyciu jest marginalne to po co to nazywac :D

aggie
17-06-2008, 09:30

Ja nie wiem, wy tam cały czas jakiegoś VIPa spotykacie.
Zgaduje, że też z Warszawy?:) U mnie w Łodzi jak się widzi kogoś sławnego, to wszyscy piszczą i się podniecają, a u was w Warszawie, to normalka...

"ee co tam kręcili u nas film pod blokiem"
"ee a tam na placu telewizja robiła wywiad z jakąś babką"
" Martynę u lekarza spotkałam"

U was to chyba naprawdę normalne :D I was to już nawet nie wzrusza :)

Normalne, a czesto wrecz uciazliwe. Przez Kore sobie butow nie kupilam :( Jak mozna cala ekipe sklepu zaangazowac w obslugiwanie 2 klientek, czyli Kory i jej kumpeli?

aggie
17-06-2008, 10:03
http://www.pudelek.pl/artykul/7496/ciez ... _w_gorach/ (http://www.pudelek.pl/artykul/7496/ciezarna_martyna_wojciechowska_spedza_czas_w_gorac h/)

To zdjecie to chyba nie calkiem do artykulu o przyszlej matce? Ja wiem, ze to moze byc sok, woda i cos innego bez procentow, ale w takich publikacjach liczy sie pierwsze skojarzenie.

Genowefa
17-06-2008, 10:52
[quote="aggie":iczo8fw0]

Normalne, a czesto wrecz uciazliwe. Przez Kore sobie butow nie kupilam :( Jak mozna cala ekipe sklepu zaangazowac w obslugiwanie 2 klientek, czyli Kory i jej kumpeli?

lola_22
17-06-2008, 13:15
nie o MW ale o vipach - wczoraj u lekarza przegladalam Gale z sierpnia 2007 i wywiad z Andrzejem Nejmanem (ze Zlotopolskich, i jakiegos teleturnieju tez) a tam mlody tata Nejman pisze ze na szczescie przy synku odkrył cos tak wspanialego jak afrykanskie chusty do noszenia dzieci dajace wolnosc obu rekom a jednoczesnie mozliwosc bycia blisko dziecka !!! Zapisujemy w poczet tatusiow zachustowanych !!!

problemkind
17-06-2008, 13:28
http://www.pudelek.pl/artykul/7496/ciezarna_martyna_wojciechowska_spedza_czas_w_gorac h/

To zdjecie to chyba nie calkiem do artykulu o przyszlej matce? Ja wiem, ze to moze byc sok, woda i cos innego bez procentow, ale w takich publikacjach liczy sie pierwsze skojarzenie.

a moze tez byc tak, ze to zdjecie zostalo zrobione, wtedy kiedy MW sie byla w ciazy...a dla portalu plotkarskiego to idealne zdjecie do wstawienia w tekscie o ciezarnej kobiecie.

aggie
17-06-2008, 14:46
[quote="Monetete":fzrhbqmm][quote="aggie":fzrhbqmm]

aggie
17-06-2008, 14:46
http://www.pudelek.pl/artykul/7496/ciezarna_martyna_wojciechowska_spedza_czas_w_gorac h/

a moze tez byc tak, ze to zdjecie zostalo zrobione, wtedy kiedy MW sie byla w ciazy...a dla portalu plotkarskiego to idealne zdjecie do wstawienia w tekscie o ciezarnej kobiecie.

Tak tez podejrzewam :)