PDA

Zobacz pełną wersję : Chusty dla psów :)

truscaffka
07-04-2010, 23:28
parę dni temu mój uwielbiany przeze mnie szwagier (który na chusty mówi gobeliny, zaś motanie dzieci nazywa bandażowaniem :) ), zadzwonił do mnie i zapytał mnie czy mogę jego znajomym pokazać - jak się nosi psa w chuście :ninja: bo ci znajomi bardzo swojego psa kochają i chcieliby z nim wejsć w jeszcze bliższą relację :ninja: oczywiście - zignorowałam tę podpuchę i nie rozwijałam tematu...i to był błąd. bo mój szwagier mi nigdy nie odpuszcza. ni-gdy :)

właśnie dostałam od niego taką oto wiadomość
(cytuję):

"Wiem, że myślałaś że sobie jaja robię, ale ja mówiłem poważnie. NIe chciałaś pomóc, teraz ja zajme sie tym interesem. Będę potentatem na Polskę.
Sama zobacz to istnieje: http://www.psling.co.jp/dog/inst.htm,
dopisz (dziewczynom na forum - bo on wie, że ja z tym zaraz do was polecę ;)) że niedługo u mnie w sprzedaży
dla psów, kotów na początek
później jeszcze chomiki
już planuję wprowadzić chusty do noszenia rybek tylko sploty muszą być na tyle ciasne żeby nie przepuszczały wody"

:applause:
uwielbiam mojego szwagra. ale kiedyś go zatłukę po prostu :D

truscaffka
07-04-2010, 23:45
o matko jedyna - jezcze znalazłam to: http://www.psling.co.jp/dog/index.htm

ja nie wiem, może to już tutaj było i ja tylko jakaś niedoinformowana jestem ?:omg:

Kaaska
07-04-2010, 23:45
Heh dobre !!!

Najważniejsze by nie stać w miejscu, Biznes musi się rozwijać !!! :P

dorulka
07-04-2010, 23:48
Tkana dla chomika!!!!

Araminta
07-04-2010, 23:54
Dziecka z chust powyrastały, to teraz wypada mi sprawić sobie psa ;-)

truscaffka
08-04-2010, 00:14
Dziecka z chust powyrastały, to teraz wypada mi sprawić sobie psa ;-)

no dokładnie!!i tym sposobem nadal będzie się mieć kogo nosić :applause:skończą się biadolenia na forum, że dziecię z chusty wyrosło. skończą się te wszystkie "przypadkowe", kolejne ciąże, tylko po to by nosić.
Teraz wystarczy kupić sobie psa.
Albo chomika.
:twisted:

Kanga
08-04-2010, 01:02
mi się podoba, że w opcji " coming soon" są chusty do noszenia dzieci ;)

Meppel
08-04-2010, 01:29
boskie hahahaha
ciekawe jak nosić dwa koty???

agatkie
08-04-2010, 02:04
Ach, moja Gaja pewno będzie szczęśliwa ;). Ona uwilbia być noszona, tylko mi trochę tak nieporęcznie te 25kg dźwigać (ostatnio musiałam ją wziąć na ręcę, bo chciałam ją zważyć).
Wyobraziłam sobie psa przodem do świata w nosidełku ;) jak mu wszystkie cztery łapy do przodu sterczą;). Tylko co z ogonem???

macierzanka
08-04-2010, 09:28
boskie hahahaha
ciekawe jak nosić dwa koty???
Tak jak bliźniaki:)

macierzanka
08-04-2010, 09:30
skończą się biadolenia na forum, że dziecię z chusty wyrosło. skończą się te wszystkie "przypadkowe", kolejne ciąże, tylko po to by nosić.
Teraz wystarczy kupić sobie psa.
Albo chomika.
:twisted:
:lool::lool::lool:

eweknap
09-04-2010, 19:04
Nie wiem, czy moja chusta dala by radę z huskim;) ale moze warto sporobwac;)

primka_ak
09-04-2010, 22:42
u mojego brata jest nasza 13-letnia sunia... Aisha waży coś koło 50 kg (rottweiler) - myślicie że dam radę? a uwielbia być tulona i siedzieć na kolanach...no i ogonka nie ma... ale byłoby pociesznie jakby do weterynarza w kieszonce ją wnieść ;)

myszowata
09-04-2010, 22:55
Dwie suki po ponad 40 kg każda plus ok.15kg kotów w 3 sztukach... Dam radę???

moniaaa
09-04-2010, 23:10
:lool::lool::lool:ja padłam przy zdaniu o rybkach