PDA

Zobacz pełną wersję : Które Girasole są z frędzlami??

jjuussttyynnaa
05-04-2010, 00:16
Bo już nie wiem.
Niby na stronie sa tylko 3 rodzaje z fredzlami a niektórzy maja jeszcze inne?
Czy ktos się może orientuje?

Ania
05-04-2010, 01:02
a którą stroną się sugerujesz? bo girasoli jest bógwieile ;) i nigdzie na raz nie widziałam wszystkich jakie istnieją

kanka9
05-04-2010, 09:48
ja mam dziką orchidee z frędzlami i miałam też extra virgin ;-) ale tak jak pisała poprzedniczka girasoli jest mnustwo, chodzi o te limitowane wzory i z tego co wiem to one różnie występowały i z frędzlami i bez tak jak było z moimi mogłam sobie wybrać jak chce. Ale najlepiej niech by się Ola wypowiedziała ;-)

JJ
05-04-2010, 10:02
ja ma girasol rasta z fredzlami :poke: limit

lawendax
05-04-2010, 10:11
Z frędzlami są chyba tylko limitki.

neverendingstory
05-04-2010, 10:31
mój kakaowiec jest z fredzelkami:)

macierzanka
05-04-2010, 10:46
Z tego co pamiętam, to ten sam wzór może być z frędzelkami lub bez:)

Ola
06-04-2010, 15:06
a którą stroną się sugerujesz? bo girasoli jest bógwieile ;) i nigdzie na raz nie widziałam wszystkich jakie istnieją

a to zapraszam Aniu na bloga (http://exclusivegirasol.blogspot.com), tam chyba wszystkie udało mi się zebrać

a w temacie frędzelków to powiem tak
kiedyś standardowe Girasole miały frędzle, mam jeszcze kilka takich antyków w kolekcji
obecnie tylko Exclusive Girasol są dostępne z frędzlami i to nie wszystkie, zależy od firmy która zamawia
z moich dotychczasowych Exclusive wszystkie w zasadzie były dostępne z frędzlami

Nadmorski Tatarak - kilka sztuk przeze mnie ofrędzlowanych
RASTA - warkoczykowate frędzelki przeze mnie również zaplatane
Extra Virgin - tradycyjne gwatemalskie frędzle - 1 twist + 1 węzełek
Dzika Orchidea - gwatemalskie frędzle na specjalne zamówienie - 3 węzełki, niektóre odcienie miały frędzle tradycyjne
Kakaowiec - gwatemalskie frędzle na specjalne zamówienie - 3 węzełki lub 2 węzełki + 2 twisty

Kolejne dwa modele moich Exclusive - Wrzos i Dream nie będą miały frędzelków