Zobacz pełną wersję : Witam Was drogie Mamy! :)
Mam na imię Marta i jestem z Gdańska. Jestem mamą 9(prawie 10) miesięcznej Wiktorii. Zaraz zajmę się zrobieniem albumu mojej małej królewny, jeśli dam radę :) O forum dowiedziałam się od "Wlaszczki", za co bardzo jej dziękuję. Żyłam w nieświadomości tej świetnej alternatywy, dowiedziałam się o chuście przedwczoraj, ale już wiem o tym dostatecznie dużo, by móc powiedzieć, że jest to świetne, dobre dla dziecka, co jest najważniejsze. Oczywiście nie mam chusty, nie wiem jaka byłaby odpowiednia, nie wiem jeszcze nic, ale mam nadzieję, że mi doradzicie dziewczyny?
Pozdrawiam Was serdecznie. :)
Wlaszczka
02-04-2010, 23:48
Miło mi powitać Cię jako pierwsza :). Chilli7 o chustę się nie martw na pewno Ci coś znajdziemy w 3city, albo na bazarku... A póki co po świętach spotykamy się z Kasią234 i wiążemy. Oby tylko słońce było.
Witaj :hey: czytaj, dowiaduj się, kupuj i noś jak najwięcej :)
Biedronka
02-04-2010, 23:51
witaj witaj
ile pytań tyle odpowiedzi tu znajdziesz ....albo jeszcze więcej :)
Witaj chilly7 :)
Teraz nie masz żadnej chusty, hmm...zajrzyj na bazarek i szykuj miejsce na półce na nowy stosik :)
Szybko to nadrobisz :D
Miło mi powitać Cię jako pierwsza :). Chilli7 o chustę się nie martw na pewno Ci coś znajdziemy w 3city, albo na bazarku... A póki co po świętach spotykamy się z Kasią234 i wiążemy. Oby tylko słońce było.
Już nie mogę się doczekać! :)
Oczywiście, miejsce się znajdzie :) Martwi mnie tylko, czy ona nie jest za duża na chustę i czy jej się to spodoba, w sumie niedługo zacznie chodzić... Ale taka jestem podekscytowana tym wszysktim, że muszę spróbować! :)
witaj:-)
najlepiej sie wlasnie spotkac z posiadaczkami chust, posprawdzac rozmiar, podotykac rozne tkaniny:-)
Wtedy sie wie,czego potrzeba, ale widze, ze juz sie umawiasz, takze milych spotkan i udanych zakupow:-)
czesc dziewczyny :hello::hello:
kubutkowa
04-04-2010, 01:31
hej hej!!!
...a o chuste się nie martw, szybko się jakas znajdzie! I to pewnie nie jedna!
Witaj!Co do chusty to prawda!Za portfel się trzymaj:-)
stokrotka.a
05-04-2010, 19:14
Witamy :)