Zobacz pełną wersję : hej
aniatysiacadni
28-03-2010, 10:05
Cześć. Mam 25 lat i jestem w trzecim miesiącu ciąży. Wiem, że to jeszcze za wcześnie, by myśleć o chustach, ale całe życie wiedziałam, że moje dziecko bedzie noszone. Powiedzcie mi od czego zacząć po urodzinach dziecka. Jak najlepiej przeżyć okres ciąży i w ogóle.
Pozdrawiam Ania
Witaj!Wcale nie jest za wcześnie.Już poszukaj kogoś,kto pokaże jak wiązać.Póki brzuszek mały,będzie łatwiej.Poza tym masz czas,żeby obejrzeć i pomacać różne chusty.Wybór jest ogromny,więc do dzieła:thumbs up:
Mayka1981
29-03-2010, 00:42
Witaj!
Zapraszam do wątku rówieśniczego w dziale "ciąża i poród" oraz do działu "różne chusty i nosidła".
Czytaj, czytaj, jeszcze raz czytaj - masz pół roku to na pewno zdążysz sporo się dowiedzieć :D a jak znajdziesz pytanie na które jeszcze nie ma odpowiedzi, to chętnie odpowiemy :D
Hej :hey: Super że tak szybko tu trafiłaś i już zaczęłaś poszukiwania - zakupy będą napewno trafione no i nie tylko chustami zdążysz się tu zarazić przed porodem - może i do wielo się przekonasz.... ;)
mamuchap
29-03-2010, 01:16
witaj :applause:
:welcome:
Nigdy nie jest za wczesnie, zeby trafic na to forum :)
Ale znajac zycie, zanim urodzisz, zdazysz skompletowac co najmniej kilkuchustowy stosik... ;-)
pomidore
30-03-2010, 10:25
:welcome:Witaj. Na pewno nie jest za wczesnie :) spokojnie wszystkiego się dowiesz i przygotujesz na przyjście maluszka.
Hej!
Miłego forumowania i ciążowania :))
:hello:
witaj! fajny nick:) czy to od TEJ Anny B.?
witaj Aniu,na pewno nie jest za wcześnie:-) poza tym to forum to kompendium wiedzy wszelakiej, grupa wsparcia itd. :-) milo, ze jestes:-)
sylabelle
30-03-2010, 19:51
Witaj :D Rozgość się, czytaj i pogódź z myślą, że póki urodzisz, uzależnisz się poważnie od forum i nie będziesz potrafiła przestać :lol:
magduskah81
01-04-2010, 11:45
:hello:Witaj!
Właśnie jesteś tu w odpowiednim momencie.Będziesz miała czas na wszystko-zapoznanie się z chustami,pieluszkami :applause: Gratuluję i życzę świetnego samopoczucia ciążowego i miłych chwil spędzonych na forum:hello:
:welcome: piekna fotka i fajny nick