PDA

Zobacz pełną wersję : Hejka :)

marllena
27-03-2010, 17:24
W profilu umieściłam mój pierwszy raz w domu, a wczoraj był mój pierwszy raz na zewnątrz. Była piękna pogoda i postanowiłam się przejść po mieście (Gdańsk) no i muszę się podzielić wrażeniami z kimś, kto mnie zrozumie. Trochę byłam zaskoczona. Tyle się pisze o chustach, myślałam, że jest to już dość popularne. Wprawdzie nie pamiętam, żebym wczesniej zwróciła uwagę na jakąś babkę w chuście, ale na wózki też nie zwracałam uwagi dopóki nie zostałam mamą. Wczoraj nie dość, że nie spotkałam nikogo w chuście to jeszcze wszyscy (pewnie mi się wydawało, że wszyscy, ale na pewno bardzo wielu) patrzyli na mnie jak na zjawisko, czułam się jakbym latem szła w przebraniu Mikołaja co najmniej ;) Do tego babka w sklepie "Ależ jemu jest niewygodnie". Nie, oczywiście, że mnie to nie zniechęci, obie z małą to uwielbiamy :) , ale ... łudziłam sie, że jest jakoś normalniej pod tym względem.
Na tym forum chciałabym zadac kilka pytań, pogadać, może kogoś poznać ... muszę się tylko lepiej tu zorientować.
Witam się i ozdrawiam serdecznie :)

buggins
27-03-2010, 18:12
:welcome:

Witaj!
chyba każda z nas miała na jakimś etapie podobne doświadczenie spaceru chustowego :) ja kilkakrotnie czułam się jak kosmitka pojawiając sie gdzieś z chustą. komentarzami nie ma się co przejmować, były, są i będą osoby, ktore nie rozumieją. i już :)

życzę udanego chustowania, no i odzywaj się :)

kubutkowa
27-03-2010, 18:31
Witaj!
A komentarzami nie przejmuj sie zupełnie!!!

kulka37
27-03-2010, 21:53
Witaj!Noście się na zdrowie.Status kosmity z czasem zacznie Ci zwisać lub wręcz bawić.Na poprawę humoru poczytaj forumowy wątek o reakcjach na chusty i pozostałe szmaty:lol:

Pentla
27-03-2010, 21:56
Witaj,
dokładnie tak jak dziewczyny piszą, ja już nawet nie zwracam uwagi na to, czy się ludzie gapią :)

monika999
27-03-2010, 22:13
witaj na forum:) komentarzami sie nie przejmuj, ludzie bardzo lubia dawac dobre rady. a jesli jestes z Gdanska to zapraszamy na spotkania trojmiejskiego Klubu Kangura:)

Mayka1981
27-03-2010, 22:14
No to witaj Mikołaju na Biegunie Północnym :D

Do mnie się niby tu już ludzie przyzwyczaili, ale dalej kręcą głową, gapia się albo rzucają komentarze - na szczęście najczęściej pozytywne, tych od negatywnych z reguły zaszczycam w najlepszym wypadku wyniosłym spojrzeniem (wszak matce z dzieckiem nie wypada rzucać mięsem...) :P

JJ
27-03-2010, 22:16
:welcome:

tumtum
27-03-2010, 22:58
Hej:hello:
Jeśli czujesz się na ulicy niepewnie w chuście, to polecam okulary słoneczne ;)
Spojrzeniami innych się nie przejmuj, zresztą wiele z nich pewnie jest życzliwych :)

mgosia
27-03-2010, 23:10
Ja się czuje podobnie.. pozdrawiam

pania
27-03-2010, 23:53
witaj:) ludzmi sie nie ma co przejmowac, ja wole bezposrednie komentarze, bo one oznaczaja w gruncie rzeczy, ze ktos jednak jest otwarty na dialog, natomiast na reakcje typu z przekasem: ok..., itd nie ma co reagowac, bo to jest czysta zlosliwosc i prawdopodobnie kolor wozka tez by tym ludziom nie odpowiadal albo wiele innych rzeczy:-)
Pozdrawiam!

pati291
28-03-2010, 00:11
Witaj:)
Ja chyba nigdy się nie przyzwyczaję do takiego zainteresowania nami w chuście;)
Latem pewnie będzie jeszcze zabawniej.

marllena
28-03-2010, 12:00
Dzięki za ciepłe przyjęcie i wsparcie :)
Klubem Kangura to się muszę zainteresować koniecznie.
Pozdrawiam w niedzielny poranek :)

tonya
05-04-2010, 18:55
Witaj na forum :hello: miłego chustowania i szyku zadawania ;)

anqa
06-04-2010, 00:18
Witaj :hey: w 3mieście naprawdę wiele chustonoszących - wkrótce na pewno będziesz miała liczne towarzystwo podczas spacerów ;)