Zobacz pełną wersję : wawa broniewskiego
andzia_1978
21-03-2010, 19:09
Dzisiaj, dwa razy się mijałyśmy, aż w końcu pomachałam bo powstrzymać się nie mogłam:) jesteś tu?
a.... to Ty byłaś :) Właśnie się zastanawiałam czy tu jesteś :) Za pierwszym razem mi uciekłaś, a za drugim już do sklepu biegłam. Andzia, czy chusta na Tobie to była pasiak natka fioletowa z wełną? Ładna :) Często bywasz w mojej okolicy???
andzia_1978
22-03-2010, 09:27
hej MartaS:) niestety nie bywam zbyt często, mniej więcej raz na dwa tygodnie, przyjeżdżam do psiapsiólki lub babci, mieszkam na obrzeżach wawy, dlatego jestem tak wyposzczona i spragniona takich widoków, ślicznie wyglądałaś z dziewczynkami, a co to była za chusta? piękny kolorek:) moja to właśnie natka.
wiem wiem, ja też lubię baaardzo spotkać chustomamę. To była sonne/terra z wełną na plecach u mnie. Dzięki za komplement :) No i daj znać jak bęziesz w okolicy i będziesz miała ochotę na wspólny chustospacer :)
andzia_1978
24-03-2010, 21:38
chustospacer, brzmi dumnie:) jak tylko będę w okolicy to zaatakuję Cię PW. Pozdrawiam.