Zobacz pełną wersję : na onecie znów :)
http://dziecko.onet.pl/43066,0,0,wozki_wychodza_z_mody_czas_na_nosidla,1, artykul.html
chyba jeszcze tu nikt nie wrzucał :)
miedziana
20-03-2010, 21:37
właśnie zerknęłam na zdjęcia z cytowanego w tym artykule ( na początku ) filmu - a tam dziecko w chuście owszem, ale....przodem do świata i na dodatek wisi na tej chuście :omg:
Cytat z filmu fajny, choć osobiście nie wpadam we wściekłość na widok wózka :)
Artykuł chyba promuje raczej noszenie dzieci w ogóle ( w różnych "urządzeniach" :) ) niż zdrowe i bezpieczne noszenie w chustach i nosidłach miękkich... idę przeczytać dokładnie :) Ale to i tak na plus, ja wychodzę z założenia, że jak ktoś chce to i tak poszuka co jest dla niego odpowiednie :)
no, pamiętam jak oglądaliśmy ten film i zanim bohaterowie trafili do domu tej koleżanki to szukali jej na uczelni gdzie wykładała i ktoś ich poinformował, ze napewno ją odrazu poznają bo to jedyna mam bez wózka-odrazu z mężem pomyśleliśmy, ze będzie chusta, ale jak zobaczyłam że przodem do świata to byłam zawiedziona :( do tego w drugiej scenę oni idą do jej domu i jej syn śpi w tej chuście-oczywiście ona musi mu podtrzymywać głowę..help...
sam artykuł chyba próbuje pokazać jakie noszenie w tych "urządzeniach" ;) jest posh...no ale dobra, fajnie, że mówią!
Mayka1981
20-03-2010, 22:48
a było już było dzisiaj... zaraz poszukam linka...