Zobacz pełną wersję : Czas sie przedstawic...
Witam wszystkie chustofanki!
Mieszkam sobie w Norwegii z mezem i dwojka wspanialych chlopakow.
Jeszcze w ciazy postanowilam ze bede nosic i zakupilam chuste tkana z ktora jednak nie umialam sobie poradzic. Zaluje ze nie zajrzalam tutaj wczesniej bo sie do niej zrazilam...:ninja:
Teraz probuje mei tai i czekam na elastyczna ale pewnie kiedys wroce do tkanej...
Witaj :hey: Z tkaną warto ponowić próby - wszak najwszechstronniejsza i super na większe ciężary ;)
Witaj :)
ja też jak wiesz jestem na etapie próbowania MT, i jestem zachwycona...ale chusta tkana to jednak coś... :)
popróbuj jeszcze, co? pomożemy! :)
Witaj!
A ile Twoje dzieciaki mają? pamiętaj ze MT jest dla już siedzącego dziecka :)
wrócisz do tkanej i się zdziwisz, że motanie wydawało Ci się trudne ;) WITAJ !
No wlasnie co do MT nie jestem pewna, dlatego ze tutaj polecaja MT od babyhowk albo freehands juz od 1 miesiaca. Moj Max ma prawie 2 miesiace i na razie testujemy w pozycji zabki z nozkami podgietymi wewnatrz MT. Poki co tylko w domu po kilka minut.
kubutkowa
19-03-2010, 21:13
witaj!!!
Powodzenia w chustowaniu!!!!
Witaj! Ja bym się z MT wstrzymała,bo dzieć maleńki jeszcze.Masz elastyka,to chyba lepsze.A do tkanej wrócisz jak Ci synio ciałka nabierze:thumbs up:
pomidore
19-03-2010, 22:37
:hello:Witaj :) Do tkanej serdecznie namawiam, a z MT to odpuść sobie jeszcze dobrych kilka mcy.
Ale jesli tkana to jaka polecacie na poczatek? Mialam pasion fruit babyllonii ale juz jej nie mam. Przede wszystkim byla za krotka.
Witaj!!! Popieram dziewczyny - elastyczna albo tkana dla takiego maluszka - będzie najlepiej i najwygodniej, wg mnie. MT niech poczeka :) no chyba że starszak się jeszcze na noszenie załapie :)
Ale jesli tkana to jaka polecacie na poczatek? Mialam pasion fruit babyllonii ale juz jej nie mam. Przede wszystkim byla za krotka.
tkana jaka Ci się spodoba, z bawełny bo maluszek leciutki, tylko żeby skośno-krzyżowo była tkana. Długość chyba najlepsza standardowa czyli 4,6
tkana jaka Ci się spodoba, z bawełny bo maluszek leciutki, tylko żeby skośno-krzyżowo była tkana. Długość chyba najlepsza standardowa czyli 4,6
No wlasnie z dlugoscia jest problem bo moja byla 4.9 a okazala sie za krotka. Nie wiem tez jaki typ, grubosc, material... No i co sie sprawdzilo waszym zdaniem...
jeśli 4,9 była za krótka to jest 5,2 :)
ja lubię chusty firm storchenwiege, didymos, nati. Przeglądaj forum a wszystko Ci się rozjaśni :)
Witaj :hello: chust tutaj do wyboru do koloru i na promocje czasami można trafić ;)
Witaj!
Tkane są super, własnie się przerzuciłam z elastycznej, bo Anielka już ciężka kobitka (8 kg), polecam:)
Dziekuje wam wszystkim za mile powitanie!
Juz zamowilam sobie zare fresh i dzis powinna tu dojsc. Nie zamierzam sie tym razem poddac. Musze tylko zobaczyc jak to sie robi live!
hali_nadi
26-03-2010, 11:54
Witaj:hello::hello: Owocnego motania:mrgreen:
monika999
26-03-2010, 14:16
trzymamy kciuki i nie zniechecaj sie, kazda z nas tez kiedys zaczynala i na poczatku wcale nie bylo latwo:)