Zobacz pełną wersję : co to za indio? moze ktos wie?
monika999
19-03-2010, 12:22
mam dwa kawalki indio jedno grubsze bialo- zielone, chyba z tych starszych indio i drugie rowniez bialo- zielone z tym, ze tkane na czarnej nitce jest troche ciensze, oba na ponizszym zdjeciu. oba sa duzo grubsze niz obecne limitki
czy ktos moze wie co to za indio?:)
http://images36.fotosik.pl/160/7ce95f068d9d088emed.jpg (http://www.fotosik.pl)
biało-zielono-czarne (3 nici) to trigreen,czyli duży unikat.
biało-zielone (2 nici) to średni unikat;)
paskowka
19-03-2010, 12:35
Baaardzo ładne, żeby takie teraz robili!
monika999
19-03-2010, 12:43
Baaardzo ładne, żeby takie teraz robili!
oo, tez bym bardzo chciala, zeby cos takiego utkali, najlepiej z lnem i zeby bylo takiej grubosci, bo te cienkie to juz nie to:)
Magda1980- wielkie dzieki:) hurra! mam kawalek unikata:)
Tego biało zielonego to bym kupiła bez chwili wachania - tylko gdzie takiego dorwać???
A skąd masz Moniko takie cuda jeśli można spytać... Nie masz tego tak ze 3,5 metra? :ninja::lol:
monika999
19-03-2010, 15:57
Tego biało zielonego to bym kupiła bez chwili wachania - tylko gdzie takiego dorwać???
ehhh... tez bym chciala taka chuste, no nic mozna pomarzyc, ja mam tylko takie 2 male kawalki. zastanawiam sie czy didek moglby utkac takie indio grubsze z lnem, przeciez na pewno znalezliby sie chetni, tacy jak ja i Zgaga;)nie mowiac o innych indiofilkach:)
ehhh... tez bym chciala taka chuste, no nic mozna pomarzyc, ja mam tylko takie 2 male kawalki. zastanawiam sie czy didek moglby utkac takie indio grubsze z lnem, przeciez na pewno znalezliby sie chetni, tacy jak ja i Zgaga;)nie mowiac o innych indiofilkach:)
Didek jest ostatnio strasznie monotonny jeśli chodzi o kolory w indio - fiolety mi bokiem wychodzą. Pożądam zieleni!!!
monika999
19-03-2010, 16:13
Didek jest ostatnio strasznie monotonny jeśli chodzi o kolory w indio - fiolety mi bokiem wychodzą. Pożądam zieleni!!!
ja tez:) i jeszcze pieknego niebieskiego lazurowego morza:heart:
hmm ktoś na forum chyba ma takie biało zielone kojarzę bo pamiętam jak mi sie spodobało jak zobaczyłam foty;)
Linda ma na pewno :) Widziałam na przepięknych zdjęciach w wątku indiofilek :)
Linda ma na pewno :) Widziałam na przepięknych zdjęciach w wątku indiofilek :)
no właśnie tak czułam ale nie chciałam oszukać;)
monika skąd ty masz takie piękne kawałki ? :omg: Matko może zbierasz dla mnie na torbe ? :mrgreen:
monika999
19-03-2010, 21:49
tak, tak fajnie moc nosic w takim indio...:) ja dolaczam do kolejki oczekujacych na piekne grube indio z lnem, ehh..kiedy didek cos takiego wypusci?
monika skąd ty masz takie piękne kawałki ? :omg: Matko może zbierasz dla mnie na torbe ? :mrgreen:
Kanko dla Ciebie mam pewna propozycje:) ale to moze juz na pw, zeby nie zasmiecac watku.