PDA

Zobacz pełną wersję : Przywitanie :)

milaku
17-03-2010, 09:14
Witam się nieśmiało :) Bo to pierwsze forum, na którym się ujawniam :) Przyznam, że podglądam Was już od jakiegoś czasu i coraz bardziej się wciągam. A zaczęło się od opowieści jednej z forumek - Marlena, dzięki :) Potem pierwsze spotkanie Klubu Kangura w Bydgoszczy (wciąż jesteśmy pod wrażeniem), no a dziś czekam na pierwszą chustę. Pierwsze motanie wciąż przed nami. Mam nadzieję, że naszej pierworodnej, która ma się pojawić za miesiąc już, spodoba się chustonoszenie :)

sylabelle
17-03-2010, 10:51
Witaj :welcome: Chustowanie spodoba się napewno i Małej i tobie, tylko się nie zrażaj na początku gdyby pojawiły się (przejściowe) trudności. A forum wciąga, oj, wciąga... :lol:

buggins
17-03-2010, 11:54
forum wciąga, i chusty wciągają :)

:welcome: czuj się z nami jak w domu :)

pszczoła
17-03-2010, 11:59
Toruń wita:)
Forum wciąga, chusty wciągają, wielorazowe pieluchy również, bagno jakieś normalnie:mrgreen:

pomidore
17-03-2010, 12:04
:hello::hello:Witaj. Widzę, że mamy to samo pochodzenie:lol: Tylko u mnie z naciskiem na Toruń, co mi taka jedna wytyka:ninja:

pszczoła
17-03-2010, 12:10
:hello::hello:Witaj. Widzę, że mamy to samo pochodzenie:lol: Tylko u mnie z naciskiem na Toruń, co mi taka jedna wytyka:ninja:

Jakaż to?:ninja:

A i niezupełnie to samo, bo Ty masz między Toruniem a Bydgoszczą, a Milaku ma między Bydgoszczą a Toruniem:p

pomidore
17-03-2010, 12:21
Jakaż to?:ninja:

A i niezupełnie to samo, bo Ty masz między Toruniem a Bydgoszczą, a Milaku ma między Bydgoszczą a Toruniem:p

Ona wie :twisted: Nie będziemy tu przecież wycieczek osobistych robić :lol::lol:

No i to jest własnie ten "nacisk" na Toruń, jest na pierwszym miejscu:p

pania
17-03-2010, 12:38
witaj:-)

anqa
17-03-2010, 13:19
witaj :hey:

kulka37
17-03-2010, 13:44
Witaj! Mam rodzinkę w Bydgoszczy, do Torunia jeździłam z kuzynami na żużel:-)Więc nie ważne skąd jesteś, fajnie,że z nami:thumbs up:

hali_nadi
17-03-2010, 13:51
Witam serdecznie :hello::hello: A maluszkowi na pewno chustonoszenie się spodoba.

milaku
17-03-2010, 19:02
Dzięki za miłe powitanie :)
Tak właściwie biorąc pod uwagę sentymenty, to też mi bliżej do Torunia :) w koncu studenckich czasów się nie zapomina ;) Ale teraz zdecydowanie częściej w Bydgoszczy, do której jednak i nieco kilometrów mniej.
Pomidore, a z której strony Wisly jestes? ;) Może się okaże, że z mieszkamy w tym samym miejscu??

pomidore
17-03-2010, 20:02
Dzięki za miłe powitanie :)
Tak właściwie biorąc pod uwagę sentymenty, to też mi bliżej do Torunia :) w koncu studenckich czasów się nie zapomina ;) Ale teraz zdecydowanie częściej w Bydgoszczy, do której jednak i nieco kilometrów mniej.
Pomidore, a z której strony Wisly jestes? ;) Może się okaże, że z mieszkamy w tym samym miejscu??

Fajnie by było :) Ja przy 80-tce, a Ty podejrzewam że z drugiej strony niestety ;)

annya
17-03-2010, 20:11
Milaku, witaj. Nawet nie wiesz, jak mi jest miło :hello:.
Czy to Ty byłaś z mężem? - taka ładna, wysoka dziewczyna, rozmawialiśmy o imionach. Pozostałe Dziewczyny już się odezwały, stąd ten trop :ninja: .

Z tego wynika, że wszystkie przybyłe mamy będą zachustowane :mrgreen:!!!

Ona wie :twisted: Nie będziemy tu przecież wycieczek osobistych robić :lol::lol:

No i to jest własnie ten "nacisk" na Toruń, jest na pierwszym miejscu:p

Udam, że tego tekstu nie widziałam!!!:twisted:

milaku
18-03-2010, 14:59
Aniu, tak byłam z męzem :) I powiem Ci, że bardzo go zachęciłaś do chust, bo do tej pory moje opowieści były chyba jakieś mało przekonujące ;) Czyli pierwsze spotkanie Kangura w Bydgoszczy - i od razu pełen sukces :applause::applause: Gratulacje

Pomidore, rzeczywiście - ja po drugiej stronie rzeki :)

Behemot
18-03-2010, 22:12
Witamy!!!

tonya
18-03-2010, 23:54
Witaj :hello:

Agut
19-03-2010, 00:22
Witaj!