Zobacz pełną wersję : no nie mam już do siebie siły
no normalnie głupia baba jestem...
noszę niewiele, spokojnie by jedna chusta starczyła i to pewnie kółkowa lub krótka na plecaki a ja mam zawaloną szufladę chustami (no bez przesady, tylko 6 sztuk mam):hide:
no ale czy też tak macie pod koniec chustowania?
jakiś szał kupowania żeby jeszcze wypróbować inne szmatki, może się da zamotać....
a tamte co leżą mają czekać na nowego chuściocha tylko czy warto....?
juz nie mam do siebie siły!!!!!!!!!!!:duh:
hehehehe mam parcie na maksa :) ale teraz juz tworze stos inwestycyjny :P
hehehehe mam parcie na maksa :) ale teraz juz tworze stos inwestycyjny :P
stos inwestycyjny!
to jest argument dla męża :D
Asiu,w Twoim przypadku to inwestycje;)
To chyba taka prawidłowość jest! Im rzadziej noszę,tym bardziej coś nowego mnie wciąga. Ostatnie Zary mnie urzekły.Tylko po co buuu....:duh:
beannshi
14-03-2010, 22:17
Atelka, zaloz wypozyczalnie i pobieraj oplaty ;)
Atelka, zaloz wypozyczalnie i pobieraj oplaty ;)
ooo to jest wspaniały pomysł :)
jakibytu
14-03-2010, 22:40
ja wpadłam w szał wymian, żeby jeszcze zdążyć coś innego ponosić. a dwulatka albo ucieka przed chustą albo wychodzi po 3 minutach...
Aśka, ja mam więcej niz sześć i jeszcze jedna do mnie przybędzie:hide:
BTW niedługo psling wraca. chcesz jeszcze?
nie Aduś dzięki, mam w czym nosić ;)
masz 6 i narzekasz :) to ja sie chowam :hide:
garlicgirl
14-03-2010, 23:07
ja juz nie nosze prawie i zaczełam miec parcie zeby wyprzedawać ale skoro w tej chwili mam juz tylko 4 to spokojnie je moge trzymać bez wyrzutu chyba? :) :) :)
właśnie zanabyłam siódmą :hide::duh:
HEHEHEHHEHEHEHEH :D
ja juz nie nosze prawie i zaczełam miec parcie zeby wyprzedawać ale skoro w tej chwili mam juz tylko 4 to spokojnie je moge trzymać bez wyrzutu chyba? :) :) :)
możesz możesz, masz pozwoleństwo ;)
ja mam ciągle parcie ale jakoś każdej mi szkoda
co kupiłaś??!!!???!!!
ja czekam za ile pójda pawie. może i swoje w końcu wypuszczę???
Atelko, to ja mogę zostać pierwszą klientką tej wypożyczalni. Masz coś do noszenia wielkoluda przez niewprawną matkę?
truscaffka
14-03-2010, 23:15
no normalnie głupia baba jestem...
noszę niewiele, spokojnie by jedna chusta starczyła i to pewnie kółkowa lub krótka na plecaki a ja mam zawaloną szufladę chustami (no bez przesady, tylko 6 sztuk mam):hide:
no ale czy też tak macie pod koniec chustowania?
jakiś szał kupowania żeby jeszcze wypróbować inne szmatki, może się da zamotać....
a tamte co leżą mają czekać na nowego chuściocha tylko czy warto....?
juz nie mam do siebie siły!!!!!!!!!!!:duh:
mam dokładnie to samo obecnie....zuza coraz większa, a ja zaczęłam szaleć totalnie...doszło do tego, ze sobie w kopertę każdy nadmiar gotówki odkładam, i ciułam pieniążki na kolejne szmatki w ten sposób :duh:
garlicgirl
14-03-2010, 23:18
no ja na szczęscie parcia na nowe nie mam. skoro nie nosze. a jak już widac jakies światełko w tulenlu, że mam szanse nosić to i tak biorę ulkę moją ukochaną :)
Atelko, to ja mogę zostać pierwszą klientką tej wypożyczalni. Masz coś do noszenia wielkoluda przez niewprawną matkę?
hmmm...
coś się pewnie znajdzie ;)
beannshi
14-03-2010, 23:35
Jakby Cie bardzo bolalo ze tak sobie leza to ja Ci pomoge, zaopiekuje sie ktoras. W pierwszej kolejnosci Taką Jedną:twisted:
Jakby Cie bardzo bolalo ze tak sobie leza to ja Ci pomoge, zaopiekuje sie ktoras. W pierwszej kolejnosci Taką Jedną:twisted:
Chyba wiem która to:lol:
Asiu,jeżeli mogę Ci jakoś pomóc to moze jednak wezme te elipsy do siebie;)
Z zinkiem,zawsze to 2chusty mniej :twisted:
To chyba czas na rodzeństwo ;))
beannshi
15-03-2010, 13:55
Chyba wiem która to:lol:
He he he dobrze myslisz ;)
z tym rodzeństwem to nie wiem czy warto odkładac szmatki na zaś;)
w ciąży włączają się hormony zakuposzaleństwa,zmieniają upodobania i nawet najlepsze inwestycje przestają się podobać (bo np. odcień zieleni nie ten:)),wiem,co piszę:cool:
He he he dobrze myslisz ;)
:D
Atelko, co nowego kupiłaś?:D
Biedronka
15-03-2010, 14:18
:D
Atelko, co nowego kupiłaś?:D
lane od ' mła
ja się tego nie podziewałam, ale zluzowałam z czasem. Od miesięcy mam żelazny stosik, którego raczej nie sprzedam, bo 3 jest gdzieś w planach.
Jakoś mi wystarcza myśl, że jak się 3 pojawi to po prostu wtedy sobie coś fajnego kupię, bo na bank coś nowego wtedy będzie co rzuci na kolana mnie :)
He he - dopiero tu trafiłam. Potwierdzam - im bliżej do drugich urodzin Antka tym mam większe parcie... ale dziś się z pawi wyleczyłam - bezcenne :D
heh zapraszam może jeszcze kogoś wyleczyć? ;)