Zobacz pełną wersję : mąż mi właśnie szyje pouch'a
Bo ja jestem kompletna noga, nie rozumiem instrukcji u Oppamamy (on zresztą też zupełnie opacznie ją zrozumiał, załapał o co chodzi dopiero jak obejrzał zdjęcia w galerii tu na forum), a i maszyny nie potrafię obsługiwać (zresztą ta maszyna powinna w muzeum stać, to chyba pierwsza na świecie elektryczna maszyna do szycia :shock: ). Zobaczymy co z tego wyjdzie... :roll:
brawa dla małża :applause:
ja szyłam z instrukcji Oppamamy i łatwo poszło :)
mama_na_szóstkę
03-06-2008, 21:07
jak się załapie o co chodzi, to juz z górki idzie ;) też szyłam :)
powodzenia i gratki dla męża :applause:
No i uszył, i dobrze mu wyszło :-) Wprawdzie błękitnego szył czarną nicią (nie mamy białej maszynowej nici), ale to było tak tylko na próbę, ze starej zasłonki.
malzowi sie brawa naleza i gratulacje :D
a tobie zazdraszczam zdolnego polowka :)
Budzik - podziwiam małża. Ja wykroilam pouch wg instrukcji oppamamy i kicha - nie wyszedł. Teraz idzie kolejny, wg rad Magdy - mam nadzieję, że lepiej wyjdzie :roll:
Brawo mężowi, mój w życiu by nie wiedział co się robi z maszyną do szycia :lol:
Brawo mąż!!
Mój mówił, że zawsze chciał szyć. Jednak gdy siadł do maszyny stwierdził, że już spróbował i chęć mu przeszła. 8)) No na szczęście gdy coś mi się dzieje z maszyną, to przynajmniej potrafi naprawić - ostatnio jednak przy naprawie skaleczył sobie paluszka.... :wink:
Mój mąż ambitny jest i potrafi zrobić wszystko. Byle tylko mieć instrukcję. A że jest perfekcjonistą - robi wszystko świetnie (jak juz się za coś weźmie). Nawet pływać i jeździć na nartach nauczył się z książek, więc co to na niego taki kawałek szmaty i maszyna do szycia...
A jakie on ciasta piecze, mówię Wam, poezja... :roll:
mama_na_szóstkę
04-06-2008, 00:26
srutu tutu, Ty nam tu kochana o ciastach, a gdzie fotki? ;)
a dla szanownego męża :applause: :applause: :applause:
No więc tak wygląda (zaznaczam, że to wersja robocza/próbna, materiał nawet nie uprany, więc wygląda kiepsko). Doszłam do wniosku, że pouch jest za krótki i za głęboki, na tym zdjęciu akurat tego nie widać, ale Antonek ma b. nisko pupę w stosunku do kolanek.
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/jg/nj/czdy/1B0Tx7Ibt4gbS0HkAX.jpg
Suuper mąż, chociaż powinnam powiedzieć SUPER TATUŚ :) brawa dla niego :)