PDA

Zobacz pełną wersję : elastyk dla bliźniaków

sowa_m
10-03-2010, 13:08
dziewczynki poradźcie:) ja od początku nosiłam w tkanej, więc się nie znam. A tu u mojej psiasioly kiełkują dwa małe brzdące w brzuchu. jak zatem nosić? i w czym? poszukalam trochę - chyba w elastyku, zwlaszcza, jeśli chciałaby spróbować dwojke na raz. jakiej firmy???? nie mam pojęcia, bo nie znam. tzn. znam chyba gabi tylko. a rozmiary? Są w elastykach rozmiary?, a jeśli tak, to jaki rozmiar na ponad 170 cm kobietkę "normalnej" budowy ciala:) Zależałoby mi, zeby chusta miala przyzwoitą instrukcję, psiapsióła nie mieszka w Polsce, nie wiem, czy wybrałaby sie na jakies spotkanie wiązaniowe:)
dzięki

martuszka
10-03-2010, 13:46
jestem mamą blixniaków i nie odważyłabym się ich nosić jednocześnie. gdzieś już był watek o noszeniu dwójki.
:slingtwins: pozdrawiam , może koleżance uda się ten wyczyn.

basiaT
10-03-2010, 16:27
kiedyś były zdjęcia do jednej aukcji na allegro - zapamiętałam je sobie na dysku

http://picasaweb.google.pl/lh/photo/vq2SONpsHiHUO2ggTrwsWw?authkey=Gv1sRgCKCL6_vhpO7uc w&feat=directlink

martuszka
11-03-2010, 10:50
:slingtwins:Fajnie to wygląda! ale wygodne dla mamy to pewnie nie jest, może na chwilkę po domu??
podziwiam!

Mayka1981
11-03-2010, 20:01
Nie powinno się tak nosić dzieciaków bo w elastyku powinny być 3 warstwy na dziecku dla dobrego podtrzymania plecków a jak widać na tych fotach są max dwa...
Dla bliźniąt to po prostu 1 do chusty a drugie do wózka, trudno, jakoś to przeżyją :D I tak dobrze, ze nie trzeba takiego wieelkiego wózka kupować i targać ze sobą...

I tak OT to jest fotka pani szyjącej samoróbki, z tego co wiem (ale może nie wiem wszystkiego) na forum jej nie ma a przynajmniej się nie przyznaje... :)