Zobacz pełną wersję : Szukam takiej pieluszki
Chyba już wiem czego szukam ;)
pieluszka ma być:
- AIO lub formowanką,
- byc miękka (jak tots bots flexi)
- mieć polarek
- byc chłonna
- być na napy
Dodam, że najbliżej ideału są Cushie Tushies i właśnie tots bots flexi.
Co możecie polecić?
Formowanka bambusowa Yetty :)
Ale yetta narazie ma same kieszonki :(
Serio nie ma pieluszki takiej? hmmm, to może powinnam ją wymyśleć ;)
Mięciutka formowanka to BB bambusowana napy i super chłonna tyle, ze bez polarka.
Nie tylko kieszonki......a uszyje Ci wszystko co chcesz!!!!!!!!!!!
A jak chcesz mieć polarek bez kieszonki?
Czy są w ogóle takie pieluchy, które mają polarek, a nie są kieszonkami? Bo ja się nie znam :)
A Yetta rzeczywiście uszyje wszystko :D
Wg mnie opisałaś Cushies. A co w nich złego widzisz ,że nie chcesz jej zakupić? to żto ideał( no może pomijając czas schnięcia...)
Uwielbiam je:)
Flexi też zresztą.
mama-japonka
10-03-2010, 18:57
Jeżeli formowanka z polarkiem to konopna z polarem Lulu Nature (Lulu Dodo albo Dodo Bambou z bambusem-bardziej miękka), a AIO chyba większość jest z mikropolarem.
Wg mnie opisałaś Cushies. A co w nich złego widzisz ,że nie chcesz jej zakupić? to żto ideał( no może pomijając czas schnięcia...)
Uwielbiam je:)
Flexi też zresztą.
Nic złego w nich nie widzę. Mam 3 sztuki. Kocham je na równi z flexi. Ale jestem typo poszukującym i może gdzieś jest coś jeszcze fajniejszego. Zwłaszcza, że zapomniałam o jednym: żeby ją mozna było suszyć w suszarce. Wtedy byłby ideał.
dominika79
11-03-2010, 02:43
A jak chcesz mieć polarek bez kieszonki?
Czy są w ogóle takie pieluchy, które mają polarek, a nie są kieszonkami? Bo ja się nie znam :)
:D
Ewinko oczywiście :) formowanka z wszytym wkładem lub AIO z polarkiem od pupy ..
ja się nie polecam bo nap nie mam ;)
Zaszalałam i kupiłam dodo bambou, big softies i bambou lovable. I econobum ;)