PDA

Zobacz pełną wersję : co na noc

monikaluk
06-03-2010, 21:27
wiem, pewnie już było, ale pojawia sie ciągle coś nowego z pieluszek...
szukam jakiejś wielo na noc, obecnie starcza nam zawsze 1 pampers (nie jest napełniony do granic wytrzymałości, raczej jak na moje oko 2/3), więc potrzebuję czegoś co będzie porównywalne jeżeli chodzi o chłonność.
myślałam o kieszonkach lub gatkach storcza, no ale nie jestem pewna co lepsze...

monika999
06-03-2010, 21:36
bardzo dobra jest kieszonka PUL minkee Babyetta z podwojna wkladka bambusowa tez od Yetty, u nas sie sprawdzaja na noc, a mala ma juz prawie rok:)

ewinka
06-03-2010, 21:41
Jeśli masz na myśli szorty wełniane storchenkinder, to one się nie nadają jako otulacz, a tym bardziej na noc (choć akurat raz Tusia spała z jedną tetrą w szortach i nic nie wyciekło, ale ja bym się nie odważyła). Musisz popróbować, co dla Was dobre :) Może wystarczy Wonderos, a może trzeba jakąś formowankę (np. bambusową Yetty) z otulaczem.

Wpisz wyszukiwarce "noc", a znajdziesz, bo już duuuużo o tym było :)

pawimi
07-03-2010, 23:06
my na noc uzywalismy kieszonke Fuzzi Bunz z podwojnym wkladem, tzn jedna wkladka grubsza a druga ta ciensza dla newborn z kieszonek BG'sow. Nigdy nie bylo wpadek, dziecie bylo mocno lejace, czasem ciezar pieluchy rano wprost zabijal ale nie przemakaly, sypial po 10 godzin od wieczornego przebrania do rana.

Luthienna
08-03-2010, 09:14
u nas się sprawdza formowanka z wszytym grubym wkładem od Dominiki 79 + otulacz Flip. Synek śpi od 21.00 do 8.00