PDA

Zobacz pełną wersję : Znów powitania z krk :)

sheana
05-03-2010, 11:34
Od jakiegoś czasu, za sprawką znajomych, podczytuję sobie forum i uznałam, że pora się przywitać.

Jestem sheana, mamą zostanę w okolicach 12 czerwca. Dzieć (a najpewniej Dziecia) jest już właścicielką zieloniutkiej Lenny Lamb elastycznej odkupionej od znajomej ;) ) Umiemy już ją zawiązać, zarówno ja jak i miaużonek.

Oprócz tego jestem we władaniu dwóch kotów. Wielbię pieczywo własnego wyrobu, od jakiegoś czasu pomalutku przestawiam się na eko-kosmetyki (najczęściej rzeczy z mazidel.)

Co jakiś czas panikuję niezdrowo, zamartwiając się nad porodem, wyborem szpitala, opieką nad dzieckiem i masą innych rzeczy, które pewnie i tak zostaną praktycznie zweryfikowane.

10 kwietnia zaczynam szkołę rodzenia, może ktoś też wybrał ten termin w Kola przypadkiem? A póki co, więcej leżę niż chodzę, bo lekarz kazał, ale mam nadzieję, że wkrótce proporcje się odwrócą.

Na razie podczytuję dużo o ciąży, porodzie, o eko i podziwiam zdjęcia ciążowe! Pewnie wkrótce wiecej będę czytała o samych chustach i opiekowaniu dzieckiem.

Witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam!

buggins
05-03-2010, 11:38
:welcome:

Witaj, miłego czytania!
Jak już zaczniesz o chustach czytać więcej, to wpadłaś na całego :)

Biedronka
05-03-2010, 11:51
Witaj sheana :)
Dobrze że tu trafiłas ...znajdziesz tu wiele odpowiedzi na pytania które cie nurtuja i które dopiero zaczną ;)
Czuj sie jak u siebie w domu :)

sylvetta
05-03-2010, 12:35
Witaj!!!!:hello:
Będzie dobrze!!!!:)

anqa
05-03-2010, 12:40
Witaj :hey: Super że oboje już tak przygotowaliście się do powitania okruszka :thumbs up:

sheana
05-03-2010, 12:56
Dziękuję!

Czytania przede mną dużo, w razie czego będę dopytywać :)

buggis - obawiam się, że już wpadłam na dobre. Zwłaszcza, że w sumie cała rodzina pomysł popiera, a moja mama to żałuje, że nie było takich, jak ona miała dziecko ;)

MonikaK
05-03-2010, 13:21
Witaj!
Miłego oczekiwania na chuścioszka :)
Swoje pieczywo? To może kiedyś pochwalisz się jakimiś przepisami, ja też czasem piekę :)

judyt
05-03-2010, 13:28
Witaj! Nie mogłaś wybrać lepszej szkoły niż Koala:) Jest tu zresztą więcej mam po tej szkole:) A jak już będziesz mogła, zapraszamy też do Figi!

lemniscus
05-03-2010, 13:56
witaj
moja koleżanka bedzie chodzic w kwietniu do koali ale chyba w niedziele
powodzenia i oczekujemy kolejnego chuścioszka :)

mastica
05-03-2010, 14:02
:welcome:
Witam kolejną Krakowiankę!

tonya
05-03-2010, 14:11
Witajcie :hello:

sheana
05-03-2010, 15:17
Witam, witam i dziękuję za powitania.

MonikaK wkleję w forum odpowiednie. Judyt, lemniscus - Koala bardzo zachęca. Miałam też się wybrać na ćwiczenia, ale teraz to muszę poczekać, co lekarz powie. Do Figi chętnie, autumnfaerie mnie namawia, wiec się pewnie zjawimy.
Widzę, że bardzo dużo tutaj na forum Krakowa :) Ciekawe ile z Was mijam na Kurdwanowie? Bo parę razy widziałam zachustowane mamy i teraz tak myślę, czy nie stąd czasem? ;)

Tau777
05-03-2010, 15:38
Ciekawe ile z Was mijam na Kurdwanowie? Bo parę razy widziałam zachustowane mamy i teraz tak myślę, czy nie stąd czasem? ;)
Witam!
No i pozdrawiam goraco z Kurdwanowa :)

kulka37
05-03-2010, 15:54
Witaj!Trzymam kciuki za Ciebie i dzidzię! Fajnie,że dołączyłaś.A o pieluchach wielo...już doczytałaś?To kolejny dział czyszczący kieszeń:lol:

autumnfaerie
05-03-2010, 19:29
Witaj witaj:)

A do Figi na pewno Cię w miarę możliwości wyciągnę, tylko nie w ten poniedziałek, bo szczepienie mamy.

Olik
05-03-2010, 19:31
Heloł!

kubutkowa
05-03-2010, 19:36
hallo!!!
Życze szybkiego uzależnienia od forum!!!!
A na poważnie, witaj i czuj sie jak u siebie!

sheana
05-03-2010, 22:47
Pozdrawiam Kurdwanów :)
kulka37 - tak, chwilowo boję się wgłębiać w temat. Choć popatrzyłam na zdjęcia wielorazówek i są śliczne.

Hej autumnfaerie, haj Olik - no w końcu jestem ;)

Kubutkowa - oj uzależniacie, uzależniacie. Mnóstwo wiedzy, informacji. Jeszcze nie do końca łapię co i gdzie, ale już powoutku idzie

mgo
05-03-2010, 22:49
Witaj ))

wrapsodia
05-03-2010, 22:54
Witam :)

pania
06-03-2010, 03:19
witaj:-) panika chyba na poczatku każdego w mniejszym czy większym stopniu dogania, ale na pewno będziesz wiedziała wiele więcej skoro jesteś tu na forum czytelniczką a teraz uczestniczką, a w razie czego, to tu tyle dobrych ludzi, że zawsze wsparcie się znajdzie:-)

sheana
07-03-2010, 10:17
Witam, witam.
Bardzo staram się nie czytać kolorowych gazetek opisujących wszystkie możliwe ciążo przypadłości. Ale coś poczytać warto przy pierwszym dzieciu. A to forum wygląda na bardzo porządne, informacyjne miejsce :)

Pozdrawiam