PDA

Zobacz pełną wersję : Fajny film o ekologicznych pieluszkach :-)

Kinga
03-03-2010, 03:02
Ciekawe jak Wam się spodoba?
Podaję link:
http://www.youtube.com/watch?v=krtukdv-Fyg

http://www.youtube.com/watch?v=krtukdv-Fyg

Pozdrowionka,
Kinga

ewaruszki
03-03-2010, 10:23
bardzo fajny:)
zaintrygowały mnie znaki, jakie pokazujesz dziecku na nocniku - czyżby to wasze migi na siusiu?
i po sprawie brawo?? czy nadinterpretuję?..

anqa
03-03-2010, 10:26
:thumbs up: Super - jak wszystkie Wasze filmiki:applause:

Mania
03-03-2010, 11:25
rewelacja:)

Kinga
03-03-2010, 16:55
bardzo fajny:)
zaintrygowały mnie znaki, jakie pokazujesz dziecku na nocniku - czyżby to wasze migi na siusiu?
i po sprawie brawo?? czy nadinterpretuję?..

Nie nadinterpretujesz :D Dokładnie tak jest. Ta poruszana na boki pięść z kciukiem wewnątrz to znaczek zaczerpnięty z amerykańskiego migowego dla dzieci. A brawo wyszło zupełnie spontanicznie :lol: po prostu modelka miała wyjątkowo dobry nastrój...

jamamajka
03-03-2010, 17:01
Fajny filmik. Przesympatyczny :D
Już się cieszę na zamówione pieluszki!

I takie OT zrobię: zdradzisz, co to za getry ma córa na nóżkach? Bo właśnie takich długich białych szukam :rolleyes:

Kinga
03-03-2010, 17:30
Fajny filmik. Przesympatyczny :D
Już się cieszę na zamówione pieluszki!

I takie OT zrobię: zdradzisz, co to za getry ma córa na nóżkach? Bo właśnie takich długich białych szukam :rolleyes:

Przyznam Ci się, że nawet nie pamiętam skąd je mamy, to zwyczajne jakieś "bolki-i-lolki" z Allegro albo z supermarketu za kilka zeta za parę... żadne firmówki i nawet nie dziecięce (dlatego takie rozkosznie za długie...)

green_naranja
03-03-2010, 23:06
troche sie przerazilam w pierwszej chwili, bo wygladasz na tym filmiku jak moja siostra!!
:D
fajny filmik i aktorkie obie:)

martuszka
03-03-2010, 23:36
super film, a dzieciątko przeslodkie -takie radosne!
ostatnio oglądałam też filmiki z chustami, też fajne!

ewaruszki
04-03-2010, 00:32
Nie nadinterpretujesz :D Dokładnie tak jest. Ta poruszana na boki pięść z kciukiem wewnątrz to znaczek zaczerpnięty z amerykańskiego migowego dla dzieci. A brawo wyszło zupełnie spontanicznie :lol: po prostu modelka miała wyjątkowo dobry nastrój...

Rewelacja! chyba przechwycę, bo mamy inny znak na siusiu, ale jakoś mało trafia ;)

aladw
04-03-2010, 11:00
Super!! Mała jest rozkoszna:)

Kinga
05-03-2010, 09:45
Rewelacja! chyba przechwycę, bo mamy inny znak na siusiu, ale jakoś mało trafia ;)

Faktycznie, ten znak jest dość prosty, ale i tak trzeba patrzeć na dziecięce przybliżenia i modyfikacje - na początku moje maluchy po prostu machały rączką na boki, bez żadnego zwijania dłoni w pięść, a kciuka to nadal Ula nie chowa przepisowo "na figę" :lol: Wychodzi na to, że sepleni na migi :D Ale co za różnica - ważne, że się rozumiemy! :mrgreen:

mamaamelki
05-03-2010, 12:08
Super filmik! A Mała aktorka karierę zaczyna "od pieluch" ;) Gratuluję bo pieluszki są naprawdę rewelacyjne! Szkoda, ze tak późno odkryłam wielorazówki :(

niezapominajka
05-03-2010, 12:29
super filmik i piękne modelki
a pieluszki aż miło patrzeć

tonya
05-03-2010, 13:36
super filmik :thumbs up: bardzo fajnie wam to wyszło

od razu zapragnęłam tych pieluszek :D