Zobacz pełną wersję : Fajny film o ekologicznych pieluszkach :-)
Ciekawe jak Wam się spodoba?
Podaję link:
http://www.youtube.com/watch?v=krtukdv-Fyg
http://www.youtube.com/watch?v=krtukdv-Fyg
Pozdrowionka,
Kinga
ewaruszki
03-03-2010, 10:23
bardzo fajny:)
zaintrygowały mnie znaki, jakie pokazujesz dziecku na nocniku - czyżby to wasze migi na siusiu?
i po sprawie brawo?? czy nadinterpretuję?..
:thumbs up: Super - jak wszystkie Wasze filmiki:applause:
bardzo fajny:)
zaintrygowały mnie znaki, jakie pokazujesz dziecku na nocniku - czyżby to wasze migi na siusiu?
i po sprawie brawo?? czy nadinterpretuję?..
Nie nadinterpretujesz :D Dokładnie tak jest. Ta poruszana na boki pięść z kciukiem wewnątrz to znaczek zaczerpnięty z amerykańskiego migowego dla dzieci. A brawo wyszło zupełnie spontanicznie :lol: po prostu modelka miała wyjątkowo dobry nastrój...
jamamajka
03-03-2010, 17:01
Fajny filmik. Przesympatyczny :D
Już się cieszę na zamówione pieluszki!
I takie OT zrobię: zdradzisz, co to za getry ma córa na nóżkach? Bo właśnie takich długich białych szukam :rolleyes:
Fajny filmik. Przesympatyczny :D
Już się cieszę na zamówione pieluszki!
I takie OT zrobię: zdradzisz, co to za getry ma córa na nóżkach? Bo właśnie takich długich białych szukam :rolleyes:
Przyznam Ci się, że nawet nie pamiętam skąd je mamy, to zwyczajne jakieś "bolki-i-lolki" z Allegro albo z supermarketu za kilka zeta za parę... żadne firmówki i nawet nie dziecięce (dlatego takie rozkosznie za długie...)
green_naranja
03-03-2010, 23:06
troche sie przerazilam w pierwszej chwili, bo wygladasz na tym filmiku jak moja siostra!!
:D
fajny filmik i aktorkie obie:)
martuszka
03-03-2010, 23:36
super film, a dzieciątko przeslodkie -takie radosne!
ostatnio oglądałam też filmiki z chustami, też fajne!
ewaruszki
04-03-2010, 00:32
Nie nadinterpretujesz :D Dokładnie tak jest. Ta poruszana na boki pięść z kciukiem wewnątrz to znaczek zaczerpnięty z amerykańskiego migowego dla dzieci. A brawo wyszło zupełnie spontanicznie :lol: po prostu modelka miała wyjątkowo dobry nastrój...
Rewelacja! chyba przechwycę, bo mamy inny znak na siusiu, ale jakoś mało trafia ;)
Super!! Mała jest rozkoszna:)
Rewelacja! chyba przechwycę, bo mamy inny znak na siusiu, ale jakoś mało trafia ;)
Faktycznie, ten znak jest dość prosty, ale i tak trzeba patrzeć na dziecięce przybliżenia i modyfikacje - na początku moje maluchy po prostu machały rączką na boki, bez żadnego zwijania dłoni w pięść, a kciuka to nadal Ula nie chowa przepisowo "na figę" :lol: Wychodzi na to, że sepleni na migi :D Ale co za różnica - ważne, że się rozumiemy! :mrgreen:
mamaamelki
05-03-2010, 12:08
Super filmik! A Mała aktorka karierę zaczyna "od pieluch" ;) Gratuluję bo pieluszki są naprawdę rewelacyjne! Szkoda, ze tak późno odkryłam wielorazówki :(
niezapominajka
05-03-2010, 12:29
super filmik i piękne modelki
a pieluszki aż miło patrzeć
super filmik :thumbs up: bardzo fajnie wam to wyszło
od razu zapragnęłam tych pieluszek :D