Zobacz pełną wersję : cieszę się,ze tu jestem:)
matka_polka:)
01-03-2010, 18:50
jak to się mówi:"lepiej późno niż wcale".Nie mam jeszcze chusty,ale na dniach powinnam otrzymać swoją długo wyczekaną paczuszkę.Trochę późno zdecydowałam się na noszenie dziecka w chuście,mała już ponad 9-ciomiesięczna i też trochę waży,ale na przekór złośliwym komentarzom i kpinom zamierzam nosić córcię w chuście ku swojej i dziecka uciesze oraz przyjemności:DSzczerze mówiąc tylko raz trzymałam małą w pożyczonej chuście,ale wystarczyło,żebym przekonała się ile wspólnie z dzieckiem możemy czerpać z tego korzyści.Pozdrawiam Mamy i Maluszki:)
:welcome:
witaj! tez sie ciesze, ze jestes!
my nosimy sie juz pol roku - jeju, jak to szybko minelo... i z dnia na dzien wiecej mamy z tego obie frajdy. zobaczysz, jaka radosc poczujesz, jak Twoj chuscioszek nie bedzie sie mogl doczekac az sie zamotasz!moja czasem az podskakuje i trzesie sie w oczekiwaniu na wsad do chusty :)
paskowka
01-03-2010, 19:14
Witaj, witaj, oczywiście lepiej późno niz wcale:)
sylabelle
01-03-2010, 19:18
Witaj serdecznie! :D Miłego forumowania i chustowania oczywiście!
Witaj :hey: Super,że się zdecydowałaś motać ;) A co do komentarzy - przecież najlepiej wiesz co dla Twojego dziecka jest dobre, więc olej :D
:welcome:
miłego chustowania!
czukczynska
01-03-2010, 21:31
Witaj!
Nam też jest miło powitać nową forumkę :)
Witamy! Nigdy nie jest za późno żeby zacząć chustowanie :)
Witaj :hello: miłego noszenia i przytulania na to nigdy nie jest za późno :mrgreen:
sylvetta
01-03-2010, 22:15
i bardzo dobra decyzja!!! Gratuluje! Witaj:)!
Witaj! Tez nam miło,że jesteście z nami.Noście się na zdrowie!:hello:
witaj, a komentarze będa i pozytywne - jak zaczniesz nosic - zobaczysz!:-)