Zobacz pełną wersję : witam serdecznie:)
Witam serdecznie,
Jestem mamą Nikodema (4 lata) i Anielki (4 miesiące).
Nikosia nosiliśmy w nosidełku, o chustach nic nie wiedziałam:( Tym razem będzie inaczej, dostaliśmy od znajomych chustę. Pomysł bardzo mi się podoba, niestety, Anielce jeszcze nie. Wsadziłam ją kilka razy, ale coś jej nie pasuje. Możecie mi coś podpowiedzieć? Czy to kwestia czasu i córeczka się przyzwyczai, czy coś źle robię? Chustę wiążę zgodnie z instrukcją:)
A może wiecie, kiedy i gdzie będzie we Wrocławiu spotkanie na temat wiązania i noszenia w chustach?
Chętnie bym się na takie wybrała :)
Witaj! A jaką masz chustę i z jakiej instrukcji korzystasz?Jakie wiązanie stosujesz?Może cyknij zdjęcie i pokaż to coś prędzej powiemy.Na forum znajdziesz też filmiki instruktażowe.Może będzie łatwiej.
Nie zrażajcie się!Widocznie trzeba Wam obu czasu.Ty ćwicz pilnie,żeby wiązać poprawnie i pewnie,a Córci daj czas na przyzwyczajenie.Nie takie kozaki już na tym forum były:lol: A teraz same za matką chustę noszą:thumbs up:
Byłaś szybsza;-) Świetny pomysł ze spotkaniem!Wrocław to prężna grupa chustomam.Jeśli dobrze kojarzę,to biedronka wszystkim zawiaduje:)
Dziękuję za wsparcie:) Czyli jest szansa, ze się dotrzemy :)
To jest elastyczna chusta polekont, do niej była załączona instrukcja, kilka zdjęć jak wiązać.
Jeszcze nie mam zdjęcia:( Dopiero kilka razy próbowałam, jak byłam sama w domu.
Raz wyszłyśmy na spacer i nie było źle, Anielka zasnęła:)
Witaj mamoAnielki.
Wprawdzie to wątek powitalny, ale chyba inne foremki mi wybaczą że tutaj podam Tobie info odnośnie spotkania 27.02, w URwisku przy ul. Wejherowskiej 28 w godz 14-16.
Dla córeczki chusta to nowość - musi się przyzwyczaić. Kto nie lubi przytualania? :)
Witaj :hey: Jak dobrze się wprawisz to Anielka będzie zachwycona i wyjść z chusty nie będzie chciała - zobaczysz. 3mam kciuki za powodzenie.
Bardzo dziękuję, annya, za informację. Czy mogę tam pójść z Anielką?
Znalazłam na stronie info, ale o tym nic nie napisali. Jutro zadzwonię, może się czegoś dowiem.
Zaczytuję się na tym forum :) Informacji i tematów mnóstwo. Chyba nie do przerobienia :D
Anielka jest najważniejsza!!!
Oczywiście, że możesz ją zabrać.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do lektury forum.
Niedawno także stawiałam pierwsze kroczki. Do tej pory zdarza się mi się popełnić gafę - cóż, uczymy się całe życie;)
Ups, rozumiem, to jakbym chciała nauczyć się piec tort bez mąki i jajek :)
Dzięki :D
pomidore
23-02-2010, 12:06
:hello::hello:witaj. Nie martw się, na początku moja też zachwycona nie była. Spotkanie z innymi chustomamami na pewno Wam pomoże. Powodzenia:D
Witaj mamo Anielki :hello: praktyka czyni miszcza ;) także chustujcie się jak najczęściej
Będziemy, będziemy:)
Dziś było trochę lepiej, tzn. przez chwilę jej się podobało, potem zaczęła się wyginać, marudzić :(
P.s. Tonya, Twój Jasio jest dwa dni starszy od Anielki :)