Zobacz pełną wersję : kanga? krótka tkana? co na szybko po domu?
Kurcze blade, z kółkową coś mi nie wychodzi, a maaarzy mi się choćby cuś takiego:
http://www.thebabywearer.com/gallery/showimage.php?i=5345&c=25
[mam nadzieję, że mogę wkleić linka.]
i teraz pytanie, czy na takie noszenie potrzeba a) kangę b) krótką wiązaną - jeśli tak to 1 czy 2
A jak się nie naumiem tak wiązać to znowu zostanę z niepotrzebną chustą w szafie...
Przekopałam się przez wątek o kangach, bardzo mi się podobają, ale fajnie by było nauczyć się od kogoś w realu a nie z filmików...
a gdzie teraz mieszkasz ? bo masz spora rozpietosc:)
a kanga latwa w obsludze:)
Kanga łatwa?? A da się ją tak przez ramię zawiązać jak na zdjęciu w linku? Czy tak klasycznie "kagowo"?
Teraz jestem w Krakowie, a tak naprawdę koło Krakowa, wiem o Fidze, ale o tej porze do Młoda śpi i ciężko się zebrać na spotkanie, bo mamy do przejechania 30 km.
a moze
http://www.chustomania.pl/online/chustomania/CiS-web2_chust.nsf/Inhalt/selendang
Ooo, dzięki, widziałam kangi na chustomanii a to przegapiłam, zaraz poszukam na forum czy dziewczyny pisały coś o selendangach. Rosass, a Ty często nosisz w kandze? Długo się uczyłaś żeby było ok?
Ja czasem nosze w czyms wielkosci kangi, a uczylam sie na testowej Wrappie od Marianny, ta sama zasada.
ale najczesciej nosze w nosidle na plecach, albo w chuscie:)
Ja bym chciała tak jak na zdjęciu w 1 poście bo mi się to wydaje szybkie np gdzieś w mieście lub domu lub po wyjściu z auta, no i krótka chusta w sam raz do torebki. Ale oczywiście mogę się mylić w moich przemyśleniach.
Muszę też jeszcze popracować nad plecaczkiem bo na razie nie nadaje się na wyjścia z domu no i zabiera więcej czasu niż takie myk myk:)
julinkowa
23-02-2010, 11:04
no własnie, a pouch? u nas na takie "szybkie" sprawdził sie rewelacyjnie.
a skoro jestes w krakowie
to zapytaj na kramiku naszym moze ktos Ci uzyczy jakiegos cuda na kilka dni
jest tam specjalny dzial wymienie/pozycze :)
powodzenia
Ja bym wybrała chuste rozmiar 2;)
Mozna to zawiązać ,bioderko,plecak prosty z węzłem pod pupą:D
Ja bym wybrała chuste rozmiar 2;)
Mozna to zawiązać ,bioderko,plecak prosty z węzłem pod pupą:D
i kółkową no-sew zrobić:)
To pewnie napiszę na kramiku, dzięki.
Polah - właśnie z kółkową nie mogę się za nic dogadać, kupiłam używaną i chyba wróci na ebay. Za nic nie mogę kółek opanować, robią ze mną co chcą :/ Dlatego chciałam spróbować w czymś wiązanym, może pouch, ale muszę się popatrzeć na tabelki jaki rozmiar będzie dobry.
Mam podwójną kange, az boję się ciąć na dwie. To wiązanie nisko na plecach naprawdę daje radę z 150cm? Mamy noszące w kandze - jakie macie doświadczenia?