Zobacz pełną wersję : co to za chusta??
cześć dziewczyny nie wiem czy można taki post tutaj założyć ale znalażłam w internecie zdjęcie dzidzi w bardzo ładnej chuście i chciałam zapytać czy nie wiecie może co to za chusta??:
http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://kornet.art.pl/blog/wp-content/gallery/maja-tosia/tysio_w_chuscie.jpg&imgrefurl=http://kornet.art.pl/blog/%3Ftag%3Dchusty-do-noszenia-dzieci&usg=__cAxeenirNgAdC2uFptUn7EWJj9c=&h=480&w=320&sz=54&hl=pl&start=1&um=1&itbs=1&tbnid=8RWSAlg0xbv_mM:&tbnh=129&tbnw=86&prev=/images%3Fq%3Dchuscie%2Bzdjecia%26um%3D1%26hl%3Dpl% 26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26chann el%3Ds%26tbs%3Disch:1
nie wiem czy mogę to zdjęcie tu wkleić ale jeżeli ktoś je wstawił w internet to chyba tak. z góry dzięki za odpowiedź
Mi też wygląda na katje
ale ekspertem nie jestem ;)
no nawet by pasowało ale na tym zdjęciu co wkleiłam to ta chusta taka "żywa kolorystycznie" jest (szczególnie żółty) a jak oglądam katje na innych zdjęciach to ona taka stonowana mi9 się wydaje :(
Ja miałam okazje nosić w Katji i kolorystycznie była dość intensywna ;0
kasia wska
21-02-2010, 11:06
katja katja, mam od niedawna:)
katja zdjęciowa i na żywo to dwie różna chusty - na żywo jest soczysta, energetyczna, kolorowa na maksa i jeszcze w zależności od wiązania może w niej dominować coraz to inny kolor. to piękna chusta.
katja jak pies:)
cztery razy ją miałam i pewnie będę mieć i piąty.
na zdjęciu jest naświetlona.
katja zdjęciowa jest ogólnie rzecz biorąc dość niezachęcająca, katja na żywo najczęściej doprowadza do zakochania:).
MamaHenia&Stasia
21-02-2010, 11:34
Też mi się widzi, że to KATJA didymosa
to na pewno jest piękna chusta :) I także moim zdaniem jest to katja, jedna z nielicznych chust z którą nie potrafię się rozstać.... ;)
katja jak pies:)
cztery razy ją miałam i pewnie będę mieć i piąty.
na zdjęciu jest naświetlona.
katja zdjęciowa jest ogólnie rzecz biorąc dość niezachęcająca, katja na żywo najczęściej doprowadza do zakochania:).
prawda to prawda, katja na 100%
podpisuję sie pod tym w calości co napisala Magda.
Katja albo wpada w oko i nie wypada albo folklorem jedzie.
Ja mam juz chyba 6 swoją katje i ciagle sprzedaje i jednak znowu kupuje, nie umiem zyc bez Katji :lol::roll::twisted:
o katji mozna powiedziec wszystko ale nie to ze jest stonowana - stanowczo NIE! boskie połaczenie kolorów, ala wies tańczy i śpiewa ale jest przeurocza moim zdaniem
prawda to prawda, katja na 100%
podpisuję sie pod tym w calości co napisala Magda.
Katja albo wpada w oko i nie wypada albo folklorem jedzie.
Ja mam juz chyba 6 swoją katje i ciagle sprzedaje i jednak znowu kupuje, nie umiem zyc bez Katji :lol::roll::twisted:
o katji mozna powiedziec wszystko ale nie to ze jest stonowana - stanowczo NIE! boskie połaczenie kolorów, ala wies tańczy i śpiewa ale jest przeurocza moim zdaniem
Tak. tak. Stanowczo tak. Albo się ją kocha albo poszła won.
przestańcie, bo sama za chwilę zachoruję...