Zobacz pełną wersję : krótki bambus
Szukam i dalej się zastanawiam.. A może jednak bambus? Kolejna chusta koniecznie musi być krótsza, albo 3,7 albo 4,2. Kto produkuje krótkie chusty z bambusem? Widziałam u Nati, diament nie za bardzo mi podchodzi bo nie chcę chusty w jednym kolorze, perła z bmbusem nie pasuje mi kolorystycznie... Chciałabym coś niebieskiego jak można ;) A przynajmniej nie fiolet, róż i czerwień (nie lubię czerwieni, grrr...). Didek chyba odpada, zaglądam do niego rekreacyjnie, ale jakoś nie napalam się na żadną z jego chust, jednak to nie mój przedział cenowy. Gdzie mogę znaleźć krótkiego bambusa?
Szukałam i nic krótkiego nie znalazłam :( podpowiedzcie...
b.szczelna
19-02-2010, 20:40
ciachnij sobie moze?;) kup długą i zrób krótką i kółkową np;)
nati no cotton tez jest jednobarwna ale złota,biała lub niebieska
a koloorowe bambusy ma lenny lamb
o tu http://pl.lennylamb.com/nodes/11_chusty_tkane___bambusowe
A jak dobrać długość tego bambusa? Ja chcę kupić pierwszą chustę dla mojego niemowlaka, który niebawem wyjdzie, no i zastanawiam się nad Perłą Nati (lub ew. Grecją) i zupełnie nie wiem jaki rozmiar mam wybrać. Normalnie nosiłam rozmiar 38 przy średnim wzroście (165 cm.) - czy myślicie, że standard wystarczy czy powinna być dłuższa???
Będę wdzięczna za pomoc!!!
Niki_s
A jak dobrać długość tego bambusa? Ja chcę kupić pierwszą chustę dla mojego niemowlaka, który niebawem wyjdzie, no i zastanawiam się nad Perłą Nati (lub ew. Grecją) i zupełnie nie wiem jaki rozmiar mam wybrać. Normalnie nosiłam rozmiar 38 przy średnim wzroście (165 cm.) - czy myślicie, że standard wystarczy czy powinna być dłuższa???
Będę wdzięczna za pomoc!!!
Niki_s
standard wystarczy spokojnie :)
wrapsodia
23-02-2010, 20:31
Szukałam i nic krótkiego nie znalazłam :( podpowiedzcie...
Chusty z bambusem produkuje tylko Nati (Diament albo Perła) i ostatnio wyszły 2 pasiaki z bambusem od Lenny Lamb.