Zobacz pełną wersję : to i ja się przywitam
witam wszystkie mamy oczekujące wiosny :D
jestem mamą wspaniałej córy 4,5 m-ca, początkująca chusto-nosidłowa (tak tak wiem że tu są przeciwniczki nosideł ;)
jjuussttyynnaa
19-02-2010, 11:06
Witaj.
Ja czuje że wiosna juz nadchodzi.....jest coraz bliżej
Witaj! Tu są wyłącznie przeciwniczki wisiadeł.A nosidła jak najbardziej,ale ergonomiczne.
Witaj! Tu są wyłącznie przeciwniczki wisiadeł.A nosidła jak najbardziej,ale ergonomiczne.
czy nosidło babybjorn może być ? ;) na jego obronę powiem że sam ortopeda i pediatra pozwolił małą nosić od chwili urodzenia :)
asia akademia indygo
19-02-2010, 20:52
hej hej;)wiosna już idzie też to czuję;););)
pomidore
20-02-2010, 09:08
:hello::hello:Witamy.
sylabelle
20-02-2010, 10:15
Witaj :welcome: i mimo wszystko spróbuj też z chustą
Witaj :hello: tu zostaniesz nawrócona na jasną stronę chustomocy :D
już zostałam nawrócona :) a mój małż tym bardziej zadowolony, ponieważ otrzymałam jasne info od jednej z WAS że przodem to niekoniecznie więc małż uradowany stwierdził że plecaczek będzie heheh
czy nosidło babybjorn może być ? ;) na jego obronę powiem że sam ortopeda i pediatra pozwolił małą nosić od chwili urodzenia :)
Witaj :hello:
babybjorn to niestety wisiadło :(
Mayka1981
25-02-2010, 22:08
Witaj!
I nie, babybjorn nie może być :ninja: bo to wisiadło jest w każdej znanej mi odsłonie...
a o tym co lekarze nt chust i nosideł i "wisiadeł"mówią lepiej nawet nie zaczynać dyskusji:twisted:
dziekuję za powitanie, co do "wisiadła" to sobie w ciemnej szafie lezy, na swoją obronę powiem że to z niewiedzy było:oops:
wydawało mi się że jest ergo , mała nie wisiała w nim a siedziała i nózki dobrze rozwarte i plecki odpowiednio ech no nic człowiek uczy się całe życie :duh:
Witaj Enka
a nie popełnia błędów tylko ten co nic nie robi !