Zobacz pełną wersję : wieloryby ;)
MamaHenia&Stasia
19-02-2010, 10:17
Dziekuje MARCIES, za wielorybki , dawno nie miałam uczucia samowiążącej się chusty, :applause:pozdrawiamy ;)
A jak wyglądają didkowe wielorybki :hmm:
truscaffka
19-02-2010, 10:23
no własnie...do tej pory wielorybki miał vatanai tylko?
MamaHenia&Stasia
19-02-2010, 10:26
no własnie...do tej pory wielorybki miał vatanai tylko?
tak tak oczywiście vatanai, bo ja o sowach c\jeszcze mysle wybaczcie... to stan zakochania hi hi
truscaffka
19-02-2010, 10:29
no i wszystko jasne :) i to granatowe, i tamto :) no chyba, że ty masz kaikourę a nie naglikti?
tak czy siak, wielorybki miałam, nosiłam, i ... obecnie nosi je inna forumka i też jest bardzo zadowolona z tego co wiem :)
Spoko, ale nie śledzę nowości Didka i myślałam, że może przeoczyłam :D
Miłego noszenia zatem - też kiedyś wielorybki miałam....
MamaHenia&Stasia
19-02-2010, 10:45
Truscaffko naglikti mam
Mamo Henia - wieloryby cudne są. Mam krótkie i BAAARDZO je lubię latem, nawet do małej torebki wchodzą, a jako szal też są niezłe.
MamaHenia&Stasia
19-02-2010, 11:06
Mamo Henia - wieloryby cudne są. Mam krótkie i BAAARDZO je lubię latem, nawet do małej torebki wchodzą, a jako szal też są niezłe.
... dokładnie są krótkie, ale akurat na ciepłą wiosne , lato, albo pod kurtke jako plecaczek, bo na kurtke i z kombinezonem maluszka to by brakło ciut.
o... Mamo, Henia już je masz???? pełen szacun dla naszej poczty :) Wysłałam je wczoraj ok. 15. Cieszę się, że Ci się podobają:) Niech się dobrze noszą :hello:
MamaHenia&Stasia
19-02-2010, 13:15
tak przypłynęły o 10.05 ;) ja tez byłam zaskoczona. Bede kiegys w Pradze w zwiazku z praca męża to moze pochodze poszukam jakis chysto-mam w wielorybach ;)
no i wszystko jasne :) i to granatowe, i tamto :) no chyba, że ty masz kaikourę a nie naglikti?
tak czy siak, wielorybki miałam, nosiłam, i ... obecnie nosi je inna forumka i też jest bardzo zadowolona z tego co wiem :)
Forumka bardzo zadowolona. Raz (o włos) była bliska popełnienia kardynalnego błędu, ale się opamiętała, szybko zreflektowała, wielorybki pogłaskała i ogólna radość nastała.
gratulacje :) to teraz tylko foteczke cyknać i się pokazac jak Wam ładnie :D