Zobacz pełną wersję : Sylvetta i po co ta ściema:)
Wydało się, że tatuś szanownej Pani w Didku pracuje:) i dla córy kobalta wypuścił... A nie trzeba było tak odrazu:):):)
hehehe http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a055.gif
Sylvetta mam nadzieje,ze udało Ci sie juz go zamowić :)
kasiulka1975
18-02-2010, 19:20
naprawde?
pomidore
18-02-2010, 19:23
ha ha ha
Sylvetta bierz, to prawie Twój unikat :)
kaka-llina
18-02-2010, 19:51
o jezu!!! to juz wiem co kupie jak sie wózek sprzeda!!!! a nie mogłam nic wybrać! piekny!!!!
serio;) nawet Czechów przekupił co by nam innych kobaltów nie sprzedali i niespodzianki nie zepsuli:)
wątki z Sylwettą są najlepsze :thumbs up:
:applause::applause:tak,tak trzymaja w napieciu-zgadzam sie Aniu:D
paskowka
18-02-2010, 20:48
serio;) nawet Czechów przekupił co by nam innych kobaltów nie sprzedali i niespodzianki nie zepsuli:)
Wiedziałam, że z tymi Czechami coś jest na rzeczy:)
Ale o co chodzi? Niech mi ktoś wyjaśni please!
sylvetta
19-02-2010, 00:18
Jezu! Pogięło????? :)
Ta, mój Marian - MOnter z Zakladów Azotowych w Puławach??? On mysli , ze Didymos to jakis owad! Demona ...Ty chyba z mucha współpracujesz...:lol::ninja::ninja::ninja:
truscaffka
19-02-2010, 00:21
a ja się dałam wkręcić :duh: ale mnie można wkręcić we wszystko :hide:
ale przyznaj sie, zamówiłas?
jestescie debesciarskie!!
sylvetta
19-02-2010, 00:27
ja az dzis miałam wyrzuty sumienia, ze nie miałam chwili coby napisac jak tam sprawy z kobaltem - ale ze takie insynuacje powstaną to bym sie nie spodziewała.:lol: Tzn. wiedziałam, ze z 10 osób pomysli ze sie nie odzywam, bo tule kobalta....Ale Demona przeszła samą siebie:thumbs up::thumbs up::thumbs up::lol:
ja az dzis miałam wyrzuty sumienia, ze nie miałam chwili coby napisac jak tam sprawy z kobaltem - ale ze takie insynuacje powstaną to bym sie nie spodziewała.:lol: Tzn. wiedziałam, ze z 10 osób pomysli ze sie nie odzywam, bo tule kobalta....Ale Demona przeszła samą siebie:thumbs up::thumbs up::thumbs up::lol:
Sylvetta jeśli mąż uważa,że didymos= owad, to uważaj na stwierdzenia typu "tulę kobalta",bo jeszcze się chłopina wkurzy:lol:
A swoją drogą piękna ta chusta...
paskowka
19-02-2010, 08:27
Sylvetta jeśli mąż uważa,że didymos= owad, to uważaj na stwierdzenia typu "tulę kobalta",bo jeszcze się chłopina wkurzy:lol:
A swoją drogą piękna ta chusta...
To nie m. tylko tata. Brawo dla taty - skoro jest monterem w ZAP to juz go lubię:) A jakby jeszcze kobalty załatwił...
Ta, mój Marian - MOnter z Zakladów Azotowych w Puławach??? On mysli , ze Didymos to jakis owad! Demona ...Ty chyba z mucha współpracujesz...:lol::ninja::ninja::ninja:
Następny cios, ja myślałam, że Didek to z Niemiec, a jednak Puławy. Ale kamuflaż dobry, w sumie fakt, jakby się Dziewczyny dowiedziały, że w Puławach didkowa fabryka to by szturmowały, a tak przykrywka niezła!!!:)
ale fajny wątek:)
nikt nic nie wie a na dodatek te zakłady azotowe w puławach wprowadziły humor taki jak w Lalamido. No i jeszcze sylvecie myli się tata z mężem ;)
ale mnie przyłapałaś! Demona nie współpracuje ze mną - Demona to ja. Musiałem, założyć sobie drugie konto by czytać "miedzy nami dziewczynami".
to tak, żeby jeszcze bardziej nikt nic nie wiedział;)
paskowka
19-02-2010, 20:07
Następny cios, ja myślałam, że Didek to z Niemiec, a jednak Puławy. Ale kamuflaż dobry, w sumie fakt, jakby się Dziewczyny dowiedziały, że w Puławach didkowa fabryka to by szturmowały, a tak przykrywka niezła!!!:)
Taaaaa, jakby Didek szył w Puławach to ja bym od stóp do głów owinięta w didki chodziła (patrz w moim profilu "skąd":) I pierwsza bym wszytskie nowości miała!
Demona to ja
:omg::omg::omg:
Miałam napisać coś błyskotliwego, ale mnie zatkało....
:omg::omg::omg:
Miałam napisać coś błyskotliwego, ale mnie zatkało....
Chociaż raz :P ;)
To nie m. tylko tata. Brawo dla taty - skoro jest monterem w ZAP to juz go lubię:) A jakby jeszcze kobalty załatwił...
Ło Matko i wszyscy chustowi święci! Ojca w to mieszają! Ojca-Montera w dodatku!:lool::lool:
pomidore
19-02-2010, 21:36
A weżcie się:twisted::twisted:
Ojciec może być tylko jeden!
Ojciec Dyrektor mianowicie:ninja:
Ania Bober
19-02-2010, 22:38
łomatko, już myślałam, że jakaś draka... no i się w sumie nie pomyliłam :twisted:
łomatko, już myślałam, że jakaś draka... no i się w sumie nie pomyliłam :twisted:
Jak to w wątku z Sylwettą w roli głównej :)
sylvetta
22-02-2010, 21:23
ale fajny wątek:)
nikt nic nie wie a na dodatek te zakłady azotowe w puławach wprowadziły humor taki jak w Lalamido. No i jeszcze sylvecie myli się tata z mężem ;)
ale mnie przyłapałaś! Demona nie współpracuje ze mną - Demona to ja. Musiałem, założyć sobie drugie konto by czytać "miedzy nami dziewczynami".
to tak, żeby jeszcze bardziej nikt nic nie wiedział;)
Lalamido - o Dzizas to żes mi przypomniał....Az sie wzruszyłam.
Nie napisze nic niemiłego, bo własnie wróciłam z pogotowia dentystycznego....Obawiam sie, ze juz nigdy nie będzie tak jak dawniej. Ale ten wątek spowodował, ze sie uśmiechnęłam - połowicznie - ta niezdrętwiałą częscią ...
Pogotowie dentystyczne???brrr...współczuję:kiss: