Zobacz pełną wersję : kolory nati perla len+bambus?
macalam sobie ostatnio nati perla len z bambusem, i fajnie mi sie macalo :) chce taka kupic do noszenia mojej malej, ale niemaz zawetowal z powodu koloru. taki zloto-bezowy byl ten kolor, a jako ze niemaz tez sie mota stwierdzil, ze odpada, bo to nie dla faceta. czy sa inne jakies kolory? bo nic znalezc nie moge na temat...
a jak nie ma to co w zamian? czy sam len lepiej dla sporego juz dziecia (9kg)? czy bambus da rade?
dziec ma azs i zastanawiam sie co na lato bedzie najlepsze, zeby nie przegrzewalo itp. ta perelka miala byc ok... :(
przepraszam za brak polskich literek i duzych tez, nie mam polskich w kompie, i z dzieciem pisze na szybko :)
Były trzy: biały(srebrny), beż(złoty), turkus(morski).
W regularnej sprzedaży raczej ciężko dostępne.
no wlasnie... czyli nie mam raczej szans na nowa w innym kolorze...
:(
Słabo to widzę. Ja oszalałam dla białej i morskiej, haha.
ninuczka
18-02-2010, 20:43
Słabo to widzę. Ja oszalałam dla białej i morskiej, haha.
Ja też :)
Ja też :)
Tylko, że Ty, w przeciwieństwie do mnie, zdaje się, masz obie? ;)
Nie chcesz się wymienić na chwilę, jak już mój unikat wrzos przyleci? :ninja:
a powiedzcie mi dziewczyny jak ta perelka nosi? nada sie dla ciezarka na lato? moze przekonam jakos chlopa...
aha, macie zdjecie jakies tych innych kolorkow? zaintrygowalyscie mnie swoim oszaleniem :))
yanettee
18-02-2010, 22:07
Perełka jest cudowna :D:D
buu...
ja chce perełke... szarą perelke 4.6 :( :(
super nosi, i jest milusia i sie nie mnie
chusta marzenie
nadaje się, oj nadaje do ciężarków. tylko zdobyć te inne kolory dość ciężko
edit - tu masz kolory wszystkich, pierwsza to biała (srebrna), turkus na drugiej stronie
http://www.chusty.info/forum/showthread.php?14868-Pere%C5%82ki-NATI-(bambus-len-no-cotton)
yanettee
18-02-2010, 22:15
no właśnie, z 4.6 została tylko Polka,
ale ja ją w końcu upoluje, nie poddam się :D :D :D :D
polka to bambus z bawełną
Perełka jest cudowna :D:D
buu...
ja chce perełke... szarą perelke 4.6 :( :(
super nosi, i jest milusia i sie nie mnie
chusta marzenie
Rozmowa jest o perle no-cotton, nie "classic" ;)
A zdjęcia i opisy, buggins, są tu: http://www.chusty.info/forum/showthread.php?14868-Pere%C5%82ki-NATI-%28bambus-len-no-cotton%29&highlight=no-cotton
yanettee
18-02-2010, 22:21
aa... bo ja sie tym bambusem zasugerowałam
jesuuuuu! ten turkusik..... ja kcem taki:cryy:
dzieki, dzieki stokrotne za wszystkie informacje. to teraz niemeza przekonuje, bo mi sie coraz bardziej podoba...
Ok, mi sie tez cholernie podoba ten turkus :ninja: a teraz jak go zdobyc? :ninja:
A jak ja sprzedawalam kilka miesięcy temu swój morski no cotton to chętnych zbytnio nie było :/ ja to mam chyba pecha przy sprzedawaniu trudno dostępnych chust bo juz z trzema takimi mialam problem ( że małe zainteresowanie na bazarku było ). A może to ode mnie nikt nie chce kupować? ;)
A sprzedałaś w końcu? Jak 4,6 to ja biere!
dziewczyny kupiona! no cotton zlociutka - jeszcze nie pralam, bo przed chwilka do domu weszlam. i kto mi kupil? dziadek mojego niemeza, zachwycony chustowaniem :)
robertynka
01-03-2010, 16:20
Ja mam złotą. Moja faworyta. Poczekaj aż upierzesz, oszalejesz i nie oddasz.
Mogłaby Natalia jakieś nowe no-cottony wypuścić