Zobacz pełną wersję : ma ktos indio miedz/grafit?
jakie ono jest? jak sie nosi? bo mnie nosi bo didek ma wyprzedaz chust z welna i kaszmirem ..... musze szybko nowego chustowego mieszkanca sobie dokoptowac !!! :)
ja miałam kaszmira w wersji kupfer (bo to są dwa różne kolory - kupfer lub graphit). jeśli koniecznie chcesz zaszaleć na wyprzedaży, to zainwestuj raczej w jakąś wełnę. zeszłoroczne kaszmiry były piękne, ale z nośnością u nich średnio
nad tym sie zastanawiam INDIO (http://www.didymos.de/shop-php/tuecher/sondermodelle/anzeigen_cashm.php) , mowisz o tym samym?
czukczynska
17-02-2010, 08:07
To kupfer :) Piękny.
kupfera nie mam mam sam rafit i kocham tą chuste ;-) Ja na nośnoiść nie nazekałam ale no niestety porownania do natura kaszmiru nie mam ;-) więc może być że cieńszy. Ja akurat cienizny uwielbiam i nie mogę z zadną inną wełną się dogadać tylko z moim kaszmirkiem ;-)
Kupfer wprawdzie cienki, ale wcale nie nosi źle (oczywiście w wiązaniach kilkuwarstwowych), lepiej niż jedwab moim zdaniem, a milszej chusty nie ma. Kaszmir Natur jest grubszy, ale i w dotyku o wiele bardziej siermiężny.
joawoj Ty mi nawet nie pisz o naturku i że go masz ;-) bo mi piana leci i tak już za dużo o nim na forum z powodu całej tej chistorii kupna ;-) a ja coraz bardziej mam chcice na niego ;-/
A Ty kobieto jakiejś chusty nie miałas która wyszła na świecie? ;-) bo mam wrażenie że masz lub miałaś wszystkie ;-) I Ty będziesz sprzedawać naturka ? ;-)?
Wrotecka
17-02-2010, 15:08
Kupfer wprawdzie cienki, ale wcale nie nosi źle (oczywiście w wiązaniach kilkuwarstwowych), lepiej niż jedwab moim zdaniem, a milszej chusty nie ma. Kaszmir Natur jest grubszy, ale i w dotyku o wiele bardziej siermiężny.
Joawoj dobrze prawi, kupfer jest niesamowicie miękki. Cieniutki, ale przez to kompaktowy - zdecydowanie mało miejsca w torbie zajmuje. Nosi całkiem całkiem, ale trzeba dobrze zawiązać, jak to z cienkimi chustami. No i piękny, mi się baaardo podoba, a jak mi się coś podoba to automatycznie dostaje plusy za nośność :)
Na razie nie planuję sprzedawać, zostanie dla następnego dziecka.
o tak kupfer jest piękny i ten hmm "meszek" szary na tej miedzi - pięknie to wygląda - jak go dostałam to przez jeden dzień go przytulałam tylko bo to najmilsza chusta jaką w łapach miałam:P
coprawda motałam raz na próbę na minut kilka ale moim zdaniem całkiem fajnie utrzymuje ciężar dziecka:)
i pomyśleć, że ja cały czas biję się z myślami czy się z nim rozstawać czy też nie...