PDA

Zobacz pełną wersję : wymyśliłam sobie plecak...

kaka-llina
16-02-2010, 19:06
Nie wiem czy już coś takiego było.. Ale ja nie widziałam (anifloda powiedziała,że też nie) to wstawie..Chciałam spróbować "plecak ellevilla"
i nawet mi wyszedł ale jakoś mi z ramionami nie wygodnie(w prostym mi też źle) to zrobiłam to
wykończenie co nas anifloda na sierpniówkach uczyła chest..cośtam... i wyszło tak (nie miał mi
kto zdjec zrobić wiec kiepskie bardzo):

http://lh6.ggpht.com/_nIynfRLkT5M/S3q6zYnCkeI/AAAAAAAAB3Q/lKhDsCSQ5N0/s720/IMG_1240.JPG
z tyłu:
http://lh5.ggpht.com/_nIynfRLkT5M/S3q64LOeZ7I/AAAAAAAAB3U/nys31xpwguM/s720/IMG_1242.JPG

AMK
16-02-2010, 19:07
Fajnie.
Matulu kiedy ja tak fajnie mojego połami chusty otulę :roll:

kaka-llina
16-02-2010, 23:33
Właśnie czy dobrze (w miarę) ten tył wygląda? to pierwsza próba innego niz prosty plecaka i trudno mi było tam dosięgnać, żeby tę drugą połę zarzucić..

AMK
16-02-2010, 23:42
Mnie się wydaje, że ok ale niech znawczynie się wypowiedzą.

morepig
17-02-2010, 02:55
jakby tak kolanka wyzej i dupkę wpadnąć toby lepiej było.
przód wygląda na meeega niewygodny, ale skoro Ci w tym dobrze... :D

no i pytanie co z łebkiem bo latorosl raptem pół roku ma, dobrze widzę?

Właśnie czy dobrze (w miarę) ten tył wygląda? to pierwsza próba innego niz prosty plecaka i trudno mi było tam dosięgnać, żeby tę drugą połę zarzucić..

pania
17-02-2010, 03:20
to wygląda jak ten poruszany w innym wątku plecaczek z koszulką:-)

kaka-llina
17-02-2010, 12:25
bo to jest tem sam (z koszulka) tylko pisałam jak mam chustę na ramionach to mi strasznie niewygodnie:cryy:..Jakoś lepiej jak mam ciężar na klatce. Jeśli chodzi o główkę to faktycznie jak przysnęła to jej opadła :oops:(muszę jeszcze poczekać z takimi plecakami) normalnie noszę w prostym, ale też z tym wykończeniem bo nawet w tybetańskim mi niewygodnie.. w prostym plecaku jak małe przyśnie to opiera się o moje plecy. Tył wiem,że troche kolanka wyżej (dopiero na zdjeciu zauważyłam- wiązałam bez lustra):duh:
Generalnie dumna z siebie byłam, że coś bardziej skomplikowanego zawiązałam i "poprawiłam", żeby mi było wygodniej!:thumbs up:

pania
17-02-2010, 18:34
nie no super, ja uważam, że powinno się próbowac nowych wiazań, nawet po to, żeby sie codziennymi nie zamęczyc, a jak zaczęłam wiązac 2 x i jeszcze jak mi Rosass pokazala co robie nie tak, to teraz nawtet kieszonka mi lepiej wychodzi, bo juz na co innego uwage zwróciłam.:-)

bprusek
17-02-2010, 19:55
Wygląda mega solidnie :)

nadia.r
17-02-2010, 20:49
Mnie się podoba:)