Zobacz pełną wersję : pomocy :) Zalatwione :)
Prosze o pomoc, ktora mam wybrac chuste diament z bambusem czy japan z lnem?
Potzrbuje chusty na dluzej zeby sie nie wyrzynala.
jamamajka
15-02-2010, 11:44
A kogo w niej będziesz nosić?
coreczke ktora teraz wazy prawie 7 kg
jamamajka
15-02-2010, 12:00
Dla takiej kruszynki fajny byłby bambusik, aczkolwiek faktycznie za jakieś 3-4 kilo może zacząć się wrzynać. Chociaż i tutaj zdania są podzielone, jednym się wrzyna, innym nie :rolleyes:
Ja bym brała Japonię.
A Japonia jest z lnem - nie bedzie twarda jak decha?
Tez chce bambusik kupic wlasnie dlatego ze miekki.
jamamajka
15-02-2010, 13:20
Jak decha to raczej nie, ale na pewno nie jest tak miękka jak bambusik. Z nim to się chyba nic miękkością równać nie może... no, chyba tylko kaczuszka :p
Chusty z lnem na pewno są sztywniejsze, zwłaszcza na początku. Ale przecież po drodze są jeszcze zwykłe pasiaki Nati (bo to ma być Natka jak rozumiem) - fajnie miękną i są bardziej uniwersalne - i dla maluszka i dla starszego dziecka.
ale z lnem po kilku praniach jest miękka,poza tym bardziej uniwersalna-za 2-3 kilo domieszka lnu plecy ci będzie ratować.
jamamajka
15-02-2010, 13:54
ale z lnem po kilku praniach jest miękka,poza tym bardziej uni[wersalna-za 2-3 kilo domieszka lnu plecy ci będzie ratować.
:iagree:
A tak btw, właśnie przeczytałam belfegoreczko Twój post w wątku dla Natifanek...
Oj, kobito, nie łudź się że 3 lata będziesz w jednej chuście nosić! To jest nałóg, który wciąga!
wiem ze to nalog - juz sie zaporzyczylam i to moja 4 chusta w ciagu 1 miesiaca :0 nie wiem czy sie smiac czy plakac ?
a juz jestem chora na motylki.
wybralam japonie
DZIEKUJE :*