PDA

Zobacz pełną wersję : Szukam ciekawego wzoru

Winoroslinka
11-02-2010, 06:44
Na razie mam elastyczną, ale juz sie przymierzam do kupna tkanej. Moze to i niepowazne podejscie, ale jakos musze zacząc, i trop jest taki: ciekawy wzor. Przejrzałam Hoppediz, Didymos, i inne, i takie paski mnie nie satysfakcjonują. Znalazłam Lanę i jest ciekawa, z tym że poczytalam na tym forum ze troche gruba i cieżka do wiązania, raczej dla starszaków. Wiele z Was tutaj ma ogromna wiedze co jest na rynku, moze podsuniecie mi przykłady ciekawych wzorów? Potem przyjdzie czas na weryfikacje pod innym kątem

neverendingstory
11-02-2010, 08:17
INDIO!!!

ane
11-02-2010, 08:18
najnowsze nati - te, które ostatnio wyszły i te, które są jeszcze objęte ścisłą tajemnicą ;)
rabeneltern - najnowsza nowość na tym forum (http://www.chusty.info/forum/showthread.php?26197-moje-chustowe-SZCZYTOWANIE!) ;)
didymos ma sporo wzorów - sowy, ślimaki, lilie... do znalezienia w czeluściach forum
vatanai, nowy orkney jest imo ciekawy (http://zamotana.blink.pl/index.php?cPath=25_43&osCsid=5a90dfd4e0db1f63fd35eb9341a54d1b)

to tyle na szybko, dziewczyny pewnie zaraz coś dopiszą

paskowka
11-02-2010, 08:20
Nati Japan, Nati Sweet Place, chusty żakardowe np. Indio Didymosa, Storchenwiege Leo, Didymos ma też wiele nie-pasiaków - fale, lilie, rybki, ptaszki, ślimaki, gekony. Jeszcze Vatanaie sa fajne - Valensole, albo nowości Solsbury a i Kipawa. Zary i Jade. O matko mnóstwo tego jest:)

wrapsodia
11-02-2010, 21:49
wszystko zależy od gustu, najlepiej wejść na stronki producentów i przejrzeć kolekcje, jedynie Natibaby limitki ostatnie piękne nie są na stronce, a wzory i kolory kuszące

morepig
11-02-2010, 23:52
vatanai, jedyna okazja poki dziecie male :)

Na razie mam elastyczną, ale juz sie przymierzam do kupna tkanej. Moze to i niepowazne podejscie, ale jakos musze zacząc, i trop jest taki: ciekawy wzor. Przejrzałam Hoppediz, Didymos, i inne, i takie paski mnie nie satysfakcjonują. Znalazłam Lanę i jest ciekawa, z tym że poczytalam na tym forum ze troche gruba i cieżka do wiązania, raczej dla starszaków. Wiele z Was tutaj ma ogromna wiedze co jest na rynku, moze podsuniecie mi przykłady ciekawych wzorów? Potem przyjdzie czas na weryfikacje pod innym kątem

v
12-02-2010, 00:05
Moze to i niepowazne podejscie, ale jakos musze zacząc, i trop jest taki: ciekawy wzor.

wg mnie to najlepszy mozliwy trop:)

skoro lany sa twoimimi faworytkami, bierz smialo.

chusta uzytkuje sie dobrze wprost proporcjonalnie do sympatii, ktora ma sie dla niej ;)

Bushido
12-02-2010, 20:00
va :) ja kocham lany miloscia bezgraniczna :) jesli lana to dobrze aby byla z drugiej reki wymeczona :)

roni21
12-02-2010, 20:16
zara :D

ninuczka
12-02-2010, 20:22
Lany są baardzo fajne! Ja nosiłam w tattoo kilkutygodniowego syna i było super - tyle, że była złamana już :)

v
12-02-2010, 21:59
Lany są baardzo fajne! Ja nosiłam w tattoo kilkutygodniowego syna i było super - tyle, że była złamana już :)

lubie o niej czytac:)
tyle energii w nia wlozylam!

Winoroslinka
14-02-2010, 08:56
rany... strasznie duzo tego, jak ja to wszystko ogarne i przejrze zwłaszczy przy małej... A Lana - no fajna tyle ze droga i nie wiem czy gdzies z drugiej reki bym dostala. Ale jak na razie musz ewiecej ogladac ogladac ogladac i macać macać :)

v
14-02-2010, 15:16
A Lana - no fajna tyle ze droga i nie wiem czy gdzies z drugiej reki bym dostala.

na chustostraganie dwie wisza