PDA

Zobacz pełną wersję : nati - doradźcie

panthera
10-02-2010, 14:11
przejrzałam temat natifanek i zadałam pytanie ale bez odzewu :(
mogę sobie wybrac w ramach przezentu chustę nati bawełnianą
mam juz pasiaka myslę nas grecją lub oceanem - czym one sie róznią (oprócz wzoru)?
która byłaby lepsza - biorąc pod uwagę porę roku i wagę chusciocha :)
dziecie wazy 6,5 kg.

aliona
10-02-2010, 14:22
biorąc pod uwagę wagę (hehe) w tym momencie, to chyba wszystko jedno którą weźmiesz.
jeśli patrzeć na wagę rozwojowo bo przecież będzie rosła, a nie spadała, to grecja powinna lepiej nosić ciężarka.
no i przede wszystkim czy lubisz chusty grubsze czy cieńsze, bo grecja to kawałek szmaty. Puchata, mięsista, bardzo miękka no i gruba. taki kocyk.
ocean na pewno cieńszy.
a która bardziej Ci się podoba? tak wizualnie?

panthera
10-02-2010, 14:29
tak wizualnie to obie :D:D
a moze sie dorzucę i poprosze o obie hehe :))

Mayka1981
10-02-2010, 19:38
to albo grecja z wełną albo ocean z lnem

jak bawełna to wsiorawno jak dla mnie (ale waga wszak rzecz rozwojowa to domieszka to dobry pomysł IMO)

jonaelle
10-02-2010, 21:52
fantastyczna jest dla mnie grecja bawełniana :) Ale rozwojowo może lepiej z domieszką? Ja bardzo sobie chwalę japana z lnem ( w wątku o dwóch nati w cenie jednej Natalia pisała kiedyś, że do promocji zaliczają się też chusty z okazji cenowych, no i zawsze można napisać zapytanie czy nie dałoby rady oceanu z lnem w ramach promocji :))

Liv
10-02-2010, 22:04
też właśnie pomyślałam, że idealnym rozwiązaniem będzie promocja dwie w cenie jednej :D wtedy będziesz miała i grecję, i ocean

AMK
10-02-2010, 22:06
Bawełenkę masz Ty i uważam, że jest super.
Teraz mam wełniane miasteczko, lniany japan i bawełnianą grecję.
Wszystkie są super :D
Grecję szczerze mogę polecić. Choć to zwykła bawełna, świetnie nosi. Dla mnie jedyna chusta do wiązania plecaka. Minus - duży węzeł.
Ocean tylko macałam, taki z jedwabiem. Fajna, mięciutka ale dla starszego dziecka chyba nie za bardzo.
Dziewczyny perły bardzo chwalą. Najlepiej kup dwie :mrgreen:

panthera
11-02-2010, 11:40
fakt promocja na allegrze jeszcze jest - musze przemyslec :D

wrapsodia
11-02-2010, 21:40
korzystaj korzystaj, najwyżej odsprzedasz jedną, niby na rynku chustowym zimowy kryzys ale na chustę w atrakcyjnej cenie na pewno ktoś się skusi :)