Zobacz pełną wersję : hej hej
asia akademia indygo
09-02-2010, 20:16
witam was bardzo serdecznie, mam na imię asia trafiłam na forum choć mama jeszcze nie jestem słyszałam bardzo wiele dobrego o chustowych warsztatach , poznałam telefonicznie;)i meilowo lole a potem ... się zaczęło:applause::applause::applause: super dziewczyny i chłopaki i maluchy ze śląska zjawili się u nas i ...:beat:
:wrapmom::wrapmom::wrapmom::backcarry::backcarry:: jump::jump::jump::jump::jump::jump:
mieszkam w gliwicach ,mam 2 koty , uwielbiam rzodkiewki i ballady jazzowe i czekam bardzo bardzo na wiosnę
saaudade
09-02-2010, 20:47
witaj :)
miedziana
09-02-2010, 20:56
Witaj Asiu ! Rozgość się na forum, dużo fajnych ludzi tutaj i informacji też :) Choć raczej w tematach dziecięcych, to o kotach też się znajdzie:) A jakby co.... my Cię "urobimy" chustowo ;)
czeeeeeeeś fajnie ze jestes i piszesz o sobie/was !!!
teraz wiec juz oficjalne witam
i z poczucia obowiązku a propos "dzieciowosci" - jestes uprzedzona, o tym ze to baaaaaardzo płodne forum, przez niektorych uwazane wrecz za zapładniające ?!! poforumujesz z nami troszkę i chwila moment a koty bedą musiały przenieść sie w inny kat bo w mieszkaniu na honorowym miejscu stanie łożeczko ;-)
czeeeeeeeś fajnie ze jestes i piszesz o sobie/was !!!
teraz wiec juz oficjalne witam
i z poczucia obowiązku a propos "dzieciowosci" - jestes uprzedzona, o tym ze to baaaaaardzo płodne forum, przez niektorych uwazane wrecz za zapładniające ?!! poforumujesz z nami troszkę i chwila moment a koty bedą musiały przenieść sie w inny kat bo w mieszkaniu na honorowym miejscu stanie łożeczko ;-)
Witaj! No nic dodać,nic ująć:-))
Anemonka
09-02-2010, 22:36
witaj serdecznie :)
grazynajac
09-02-2010, 22:42
:hello: Witaj na forum
stokrotka.a
09-02-2010, 22:53
ale fajnie że do NAS zawitałaś :)
witaj:)
pomyślałam to, o czym napisała Lola;)
sylabelle
10-02-2010, 01:16
witaj :)
Super! Będziemy mieć newsy z Indygo z pierwszej ręki :D
asia akademia indygo
10-02-2010, 11:58
no to się cieszę na Waszą Bobasową Moc Specjalną;););)
hahahahaha ciekawe co na to mój mąż;););)
Witajcie dziewczyny;)
bardzo bardzo miło jest na chustoforum z Wami;)
Witaj gliwiczanko! Wita inna gliwiczanka! Miłego spędzania czasu na forum!
Krasnala
10-02-2010, 13:40
Witaj !
paskowka
10-02-2010, 14:01
Cześc witaj!