Zobacz pełną wersję : Był taki cudak?
Nie przypominam sobie, żebym takie coś widziała na forum:omg:
http://www.yankodesign.com/images/design_news/2008/01/18/igo.jpg
jjuussttyynnaa
06-02-2010, 22:07
ja widziałam to na stronie jednej z firm produkujących wisiadła to jest jedna z możliwych pozycji noszenia.
Bajerka:-) prawda?
boshhhh to wyglada jak jakies urządzenie ortopedyczne!!! albo do tortur!
nie wlozylabym dziecka w cos takiego... bo to zupelnie jakby w szpitalu na jakiejs maszynie podwiesic...
jesli na chuste ludziska sie gapia (a dzis po raz pierwszy mialam okazje sie przekonac, ze w Polsce sie gapia), to na taki wynalazek dopiero bylaby reakcja, co?:duh:
jjuussttyynnaa
06-02-2010, 22:26
Strasznie muszą drętwieć dziecku w tym nóżi bo wiszą tak bezwładnie.
taaaaa- własnie nieszcześnie takie widziałam w akcji.
Tak sie gapiłam ze chyba szczęką zahaczyłam o kierownicę bo mnie poźniej bolała :/
było......dawno, dawno temu.........
erithacus
06-02-2010, 22:40
Równie dobrze można sobie drewnianą kołyskę na szyi zawiesić. :D
Ale fakt, było już kiedyś.
kaka-llina
06-02-2010, 23:00
O mój boże!!!!!!!! aaaaaaaa!!!!! nie na niezłe!
kaka-llina
06-02-2010, 23:02
a tak w ogóle to ta pani, że niby "przed chwila" urodziła? Ja na swój brzuch nie narzekam ale takich cudów to raczej nie ma! Chyba, że to niby noszenie w tym czymś tak ci brzuszek naprawia?
to siętu roboczo nazywało "wisiadełko dla wisielczyka":twisted:
nosz to jest dopiero homonto ;-)
boshhhh to wyglada jak jakies urządzenie ortopedyczne!!!!
dokładnie takie samo wrażenie ten obrazek na mnie wywarł :roll:
tia... to jest cybex, sama dawno temu linkowałam i nie byłam pierwsza zresztą. tragedia
edit - wisiadło wisiadłem, ale ta wkleja w fotoszopie to już totalna masakra
cybex dla cyborgów :twisted:
faktycznie fotoszop daje po oczach.
:twisted:
Okropne to jest, a ludzie poprostu swoją niewiedzą i obietnicom producentów głupieją i noszą tak dzieciaki:duh:
pocieszające jest to, co było pisane w wielu wątkach wisiadłowych:
z tak wiszącym dzieckiem długo się nie da nosić:twisted:
bosh a gdzie to co najważniejsze: bliskość?
a jakie to niewygodne musi byc... masakkra jak dla mnie:/
wrapsodia
07-02-2010, 12:37
o matko! ale masakra!
sylvetta
07-02-2010, 12:45
niewiele rzeczy jest mnie w stanie zaskoczyc.....A tu....proszę...niespodzianka...na ładnych parę sekund zaniemówiłam.....
paskowka
07-02-2010, 12:49
niewiele rzeczy jest mnie w stanie zaskoczyc.....A tu....proszę...niespodzianka...na ładnych parę sekund zaniemówiłam.....
To tak jak ja. Nawet nie wiedziałam jak tu opisac mój stan. Jeszcze się brechtam:) Dzięki bogu tego nie da się nosić:)
a tak w ogóle to ta pani, że niby "przed chwila" urodziła? Ja na swój brzuch nie narzekam ale takich cudów to raczej nie ma! Chyba, że to niby noszenie w tym czymś tak ci brzuszek naprawia?
noszenie w takim na pewno ci takiego brzuszka nie zagwarantuje. ja miesiac po porodzie taki mialam, ale ja mam chroniczna niedowage od kilku lat, i duzo bym dala zeby mi sie ta pociazowa waga troche dluzej utrzymala :( (sorka za OT)
Mayka1981
07-02-2010, 21:00
a mi to wygląda jak z jakiejś pianki zrobione... i bym się bała, że się urwie...
wieczornego lulania chyba by mogło być, tylko jakaś podpórka pod nóżki by się faktycznie zdała...
Piękne narzędzie tortur ! Śmiać się czy płakać ?!?