Zobacz pełną wersję : Witam wszystkich serdecznie!
Podczytuję forum od poł roku! W tym czasie pampersy zmienilam na wielorazowki,zaczełam segregować śmieci,na święta Bożego Narodzenia upiekam pierniczki i zrobilam ozdoby z masy solnej, zaczełam też robić biżuterię...To wszystko dzięki sympatycznym koleżankom!!!!!!!!!! Dziękuję !!!!! Zamówiłam MT,myślę że dla mojej 10,5 coreczki będzie ok.,a może zdecyduję się jeszcze na chustę??? Skończyłam administację ale pozostanę wierna temu co najbardziej kocham i co robiłam do tej pory-jestem położną.Może będę mogła coś podpowiedzieć,pomóc...! Witam wszystkich!
Witaj! Koniecznie wypróbuj też chustę, córeczka jeszcze nie taka znowu duża :)
a! no i - piękny masz zawód :)
Jak się zdecyduję poproszę o pomoc!
Witaj!
Gratuluje masy pozytywnych zmian :) Ja na razie "tylko" chustuje, ale cos mi sie wydaje ze wielo i wszystko inne tutaj tez mnie wciagnie...
Witaj! Jeśli masz taką możliwość idź na chustowe spotkanie.Zamotasz się i zobaczysz jak będzie fajnie:lol:
Biedronka
07-02-2010, 11:37
Podczytuję forum od poł roku! W tym czasie pampersy zmienilam na wielorazowki,zaczełam segregować śmieci,na święta Bożego Narodzenia upiekam pierniczki i zrobilam ozdoby z masy solnej, zaczełam też robić biżuterię...
...ale to przyjemne czuć w sobie w domu nowego ducha , prawda ?
wtedy wszysto robi sie takie rodzinne , domowe ...
witaj i pisz z Nami dużo :)
paskowka
07-02-2010, 11:38
Cześć, tak to forum zaraża taka pozytywna energia:) I koniecznie wypróbuj chustę - to wciaga!!!
Witaj :hello: i zarażaj się dalej ;)
Chyba wybiorę się na spotkanie chustowe,bo tak będzie najłatwiej! Muszę spróbować,bo to chyba ostatnia chwila !