Zobacz pełną wersję : Będę chustować 2,5 miesięczniaka
Ooo kumpela prosiła mnie o pomoc w zachustowaniu. Mój Bąk już duży i trochę się boję z takim maluchem:hide: Co zaproponować-myślę o kieszonce i może kołysce z kołkowej.Jak myślicie??
zdecydowanie kieszonka, moze 2x i kolyska w dlugiej i kolkowej - ale w poziomie moze mu sie juz nie podobac :)
Też zaczynałam, kiedy Mikołaj był w tym wieku i w kółkowej nie chciał siedzieć. Ja motałam 2x, bo kieszonka mi za chiny nie wychodzi:hide:
Ja podobnie, Alia miała mniej więcej 2,5 miesiąca jak zaczynałyśmy, i tylko 2x wchodził w grę, bo kieszonki nie znosiła, a w poziomie też już w ogóle jej się nie podobało.
jjuussttyynnaa
02-02-2010, 13:15
Moja miała 3 tyg jak ja wpakowałam w kieszonke, nie narzekała :-) 2x nie umiem ale planuje sie nauczyc.
emmaline
02-02-2010, 13:20
stanowczo kieszonka i 2x do auta
zależy też jak duży ten 2,5 miesięczniak, bo Hanutek się do kołyski już nie bardzo mieścił w tym wieku, niewygodnie było nam obydwu. Ja chustowałam młodą od 7 doby w kołysce, od 3-4 tyg w kieszonce, czasem-rzadko 2x.
TUSIOLEK
02-02-2010, 14:14
Moja miała 3 tyg jak ja wpakowałam w kieszonke, nie narzekała :-) 2x nie umiem ale planuje sie nauczyc.
U mnie podobnie, bo Stasiu miał 2 tygodnie i motałam go w kieszonkę lub 2x
Myślę, że 2,5 miesięczne dziecko spokojnie można tak zachustować
Założe się,że w kołysce nie będzie :ninja:ale dobrze,że o 2x też myślicie bo to moje ulubione plątanie:)
Wydaje mi się,że zwykła(mocno złamana) wiązanka powinna być okej, czy może szukać elastyka??
Ja nie miałam elastyka w ogóle. Przy 2,5 miesięcznym dziecku chyba się już nie opłaca kupować.