Zobacz pełną wersję : Witam i ja :-)
Jestem mamą Natalii, mieszkamy sobie w Karkonoszach. O chustach dowiedziałam się kilka lat temu z forum wegedzieciak.pl i postanowiłam spróbować. Zakochałam się w noszeniu od pierwszego zamotania:lol:Nata także lubi być w chuście... zwłaszcza spać.
Do dziś nie wiedziałam, że w moim mieście jest ktoś jeszcze, kto wie co to chusta.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.:mrgreen:
witaj!!!
Natka furiatka - śmiesznie :lol:
witaj:kiss:
a no widzisz jest nas sporo i w miescie i okolicach:)
no i sie postaramy zeby bylo duuuuuuzo wiecej:)
jjuussttyynnaa
24-01-2010, 21:56
Witamy cieplutko :hello:
witaj:kiss:
a no widzisz jest nas sporo i w miescie i okolicach:)
no i sie postaramy zeby bylo duuuuuuzo wiecej:)
postaramy się :lol:
dzięki za ciepłe przywitanie:D
no ja juz sie witalam na innym watku, ale widze, ze Cie wciagnelo forum! ktora to juz godzina?
Nastukasz se postow wiecej ode mnie...hehe!
Pozdrawiamy:-D
pania, hej hej :-) ano wciągnęło i nawet zdążyłam już dziś kupić puch na allegro :applause: HOTSLINGS AP Black REGULOWANY i już się nie mogę doczekać noszenia, spodobało mi się dziś i Nacie też... i mąż będzie nosił, dlatego czarny kupiłam :mrgreen:
hej Lotna, witaj i tu :-) bo na WD już się witałam:D
pania, hej hej :-) ano wciągnęło i nawet zdążyłam już dziś kupić puch na allegro :applause: HOTSLINGS AP Black REGULOWANY i już się nie mogę doczekać noszenia, spodobało mi się dziś i Nacie też... i mąż będzie nosił, dlatego czarny kupiłam :mrgreen:
no to super! ja sie przymierzedo zakupu za dluzszy czas, bo inne potrzeby sa, ale po prostu juz mnie tak korci....:-D moj maz na szczescie tez nosi, choc troche mniej.
Witaj!Długiego i szczęśliwego motania!
witam!
i do zobaczenia na kolejnym spotkaniu w Jeleniej
kamuszyca
25-01-2010, 10:32
hej hej :hello:
i do zobaczenia w piątek!
mucha, no przecież Leniwiec:mrgreen:
nie wiem, czy będę w piątek, bo pracuję do 16.00 ale można zorganizować jakieś spotkanie w sobotę lub niedzielę przy kawie lub czekoladzie:mrgreen:
czesc :hello:
janis ja uwielbiam te Twoje nowe fajowe rzeczy ! usmialam sie z tego smoka!!
ktokolwiek mi rozbil te dwa paseczki suwaczki na pasek podluzny- temu wielkie dzieki, ja jakas lewa do komputerow jestem i nie moglam dac tam spacji w edycji i mi sie tak dalej wyswietlalo. dzieki (zapewne moderatorowi)