Zobacz pełną wersję : wasze najulubieńsze pasiaki
Chyba nachodzi mnie na jakiegoś pasiaka...
szukam, szukam i nie wiem na co sie zdecydować.
Byle nie niebieskości, żółcie...
Może coś pomożecie i powiecie, ktróe wam się najbardziej podobają?
Nowa wełenka różowa Nati i papryczka :mrgreen:
ja nie pasiakowa kompletnie. jedyny pasiak którego jak narazie się nie pozbyłam to katja
Papryka i Katjusza:thumbs up:
ja też zupełnie nie pasiakowa, ale ostatnio urzekły mnie BB Fruit Coctail i Lilly Storczykowa....
kasia wska
21-01-2010, 22:50
bb pumpkin - niby gładka, a przypasiakowana ;). no i pineapple - uwielbiam kocham.
na katjuszę czekam, ale chyba mi się podoba bardzo.
Nowa wełenka różowa Nati'
a kto mi dzisiaj na gg pisał ze okropna :mad:
ja choruje na Nati Amazonie od dobrego roku oraz Simonka i Murayame :mrgreen:
BB fruit coctail też mi się bardzo podoba. do Katji podobna tyle, że paski drobniejsze. A Maruyamę to sobie sprawię jak będę ałego chuścioszka miała, bo na żywo jest śliiiczna :)
'
a kto mi dzisiaj na gg pisał ze okropna :mad:
ja choruje na Nati Amazonie od dobrego roku oraz Simonka i Murayame :mrgreen:
Cicho, tak to się kończy jak się w kółko przegląda wątki na forum :mrgreen:
A w temacie to jeszcze BB pineapple :mrgreen:
ja już z pasków wyrosłam, ale gdybym musiała:ninja: nabyć to wybierałabym wśród "dziewczynek": katja, lilly, inka lub szerokopaskowa eva (czyżbym dojrzałam do posiadania córeczki??)
anifloda
21-01-2010, 23:00
Amazonia jest piękna!
Z Didymosów podobają mi się Eva, Lena, Jan i Simon, z Hoppów duuużo mi się podoba, najbardziej chyba Nairobi, ze Storchów Ulii, z Vatków Tibet. W ogóle lubię pasiaki.
ech...myślałam że łatwiej będzie....
jedyne pasiaki, ktore mi sie podobają to neobulle simonek i Inka .... heheh bo generalnie pasiaków nie lubie :) hmmmm no dobra mogłabym mieć jeszcze kakaowca :) i moze Neobulle Julie
Papryczka(pierwsza nasza chusta) i Anna:thumbs up:
Anna, którą od Ciebie kiedyś kupiłam i za którą tęsknię :(
Ale jest w dobrych rękach....
miałam papryczkę i p prawie roku intensywnego użytkowania zmieniła właściciela. Była moja pierwszą chustą i do końca sie nią zachwycałam. Ale nadszedł czas na zmiany...
zastrzelę Was pewnie:twisted: - moja pierwsza chusta, la poche a kangourou rainbow.
a poza tym nati amazonia i iris didka.
edit - a w sumie to zdjęcie wkleję, jakość wiązania co prawda nienajlepsza:
http://images36.fotosik.pl/100/4ea69281d52f65a1med.jpg (http://www.fotosik.pl)
katja, wielce urodziwa, chociaż trudno mi było w to uwierzyć, patrząc na zdjęcia
hopp nairobi, dzisiaj go motałam. kolory nie moje, ale jest tak energetyczny!
maruyama, niby chodzi za mną od dawna, ale nie mogę się zdecydować na kupno:bduh:
moja pierwsza chusta, la poche a kangourou rainbow.
ciekawość przemawia przeze mnie: skąd masz tego UNIKATA? ;-)
BB pineapple - wszystkie kolory świata, a wcale nie pstrokata, pasuje do wszystkiego...dodam jeszcze, że mało ktore zdjęcie odzwierciedla te szałowe kolory...
zosinamama piękna ta chusta ze zdjecia...szkoda ze niedostępna...
a tak w ogóle to marzy mi się coś etnicznego...
ciekawość przemawia przeze mnie: skąd masz tego UNIKATA? ;-)
:mrgreen:
dostałam od mojej przyjacióły, która mieszka we Francji, przywiozła ją jako prezent dla nowonarodzonej Zośki, nie wiedząc, że chusty w Polsce są całkiem znane. uwielbiam tę szmatkę, również przez sentyment
zosinamama piękna ta chusta ze zdjecia...szkoda ze niedostępna...
a tak w ogóle to marzy mi się coś etnicznego...
dostępna jak najbardziej, nawet w promocji je teraz mają, tylko nie wiem ile wysyłka
edit - nie wiem, czy w ogóle powinnam to pisać, bo zaraz to nie będzie unikat, nie? :wink:
dostępna jak najbardziej, nawet w promocji je teraz mają, tylko nie wiem ile wysyłka
edit - nie wiem, czy w ogóle powinnam to pisać, bo zaraz to nie będzie unikat, nie? :wink:
a gdzie to mają?
prszsze:
http://www.lapocheakangourou.com/en/echarpe-porte-bebe.php
edit - przesyłka 12 euro. ciekawe tylko, czy byliby skłonni uruchomić paypala
edit 2 - a nie, można zwyczajnie kartą płacić
:mrgreen:
dostałam od mojej przyjacióły, która mieszka we Francji, przywiozła ją jako prezent dla nowonarodzonej Zośki, nie wiedząc, że chusty w Polsce są całkiem znane. uwielbiam tę szmatkę, również przez sentyment
:) miło. fajnie jest mieć szmatkę z historią.
oj, fakt, dlatego ona zostanie u nas na zawsze:)
Dla mnie ostatnio fioletowy pasiak nati:)
Podobają mi się też girasole.
Skoro nie niebieskie i nie żółte, to Nati Amazonia albo Babylonia zielona papryczka (hmmm, czyżbym miała fazę na zielenie?)
Biedronka
22-01-2010, 07:02
TYLKO aare i katja
Obecnie? Różowa wełna Natibaby. Wcześniej chorowałam na maruyamę :)
Ania z Tulikowa
22-01-2010, 17:17
Zosinamama przepiękna ta chusta! :love:
Dla mnie pasiakiem nr 1 pod względem nośności, dociągania i takich tam jest aare z wełną. Zakładam że katja taka sama, choć nie miałam.
wrapsodia
22-01-2010, 17:31
najpiękniejsze pasiaki ma neobulle, co jeden to ładniejszy - moje skromne zdanie :D
sylvetta
22-01-2010, 17:32
wlasnie oglądam chusty z zalinkowanej wyzej strony. o ta fajna:
http://www.lapocheakangourou.com/en/echarpe-achat.php
ale ze jak to jest zrobione miedzy tymi paskami?
i one sa skosnokrzyzykowo tkane czy nie?
Jedynym akceptowalnym przeze mnie pasiakiem jest narzuta na wersalkę czyli aare (z wełną:) )chodzi za mną inka,ale jeszcze nie przyszła:mrgreen:, a jeszcze bardziej etnicznie to jedyny akceptowalny girasol - opuncja
skośnokrzyżowe są na pewno chusty gładkie i te w wąskie paski. tych z ażurkiem nie widziałam, ale wątpię, żeby były skośnokrzyżowe