Zobacz pełną wersję : A gdy pada deszcz...
Co robicie, gdy na dworze siąpi, a dzieć nie chce zmróżyć oka od rana, marudzi okropnie, bo domaga się spaceru, w wózku nie zaśnie, choćby nie wiem co, a noszenie po domu nie jest żadną atrakcją? :? U mnie właśnie dziś w ruch poszła kółkowa, mężowa kurtka, parasol, a dziecię słodko spało już 2 minuty później. W sumie to całkiem przyjemnie spaceruje się w deszczu :) http://img231.imageshack.us/img231/1818/p1060106fm0.jpg
http://img233.imageshack.us/img233/2928/p1060114gf5.jpg
Jasnie Pani :)
18-05-2008, 00:15
Jesusie jakie wy ładne!!!! :shock: :shock:
Jakbym miala taki wspanialy ogrodek to bym z niego nie wychodzila, bez wzgledu na pogode :lol: :lol: (ja mam taki standardowy brytyjski, wiec wiesz, o co mi biega :wink: )
agrescik
18-05-2008, 00:21
Bardzo Wam ładnie.
Zielona przyroda, parasolka z zielonym akcentem i kapelusik z rondem trawowym, cudnie :D
Dzięki :)
ja mam taki standardowy brytyjski (ogródek), wiec wiesz, o co mi biega :wink: )
Oj, wiem, wiem, to cudo mieliśmy też z tyłu domu, ale mąż na trawę przerobił. Tylko jeszcze chodzić nie pozwala, bo trawa się przyjmuje :? Sąsiedzi w czoło się pukali, jak beton kuł, a teraz przylatują podziwiać :P
visenna2
18-05-2008, 08:13
Jakie cuuudne zdjęcie, pieknie wyglądacie no i ta zielonośc wokół... Bosko :)
Nymphadora
18-05-2008, 08:27
sliczne zdjecie i sliczny ogrodek!
takie zdjecie rozwiewaja moje watpliwosci - byc moze za dwa lata tez bedziemy mieszkac w Newcastle :)
agnieszkaa16
18-05-2008, 11:41
Kochane jesteście dziewczyny, ale na zdjęciach to wszystko lepiej wygląda niż w rzeczywistości :lol:
byc moze za dwa lata tez bedziemy mieszkac w Newcastle :)
Nymphadora, szkoda że być może i że dopiero za dwa lata... Fajnie byłoby mieć znajomą chustomamę :)
Nymphadora
18-05-2008, 16:16
yena
fajnie by bylo miec kogos na miejscu kogo sie juz zna... :D
w pazdzierniku przylecimy, zeby sobie wszystko obejrzec, zamelduje sie wczesniej u Ciebie to moze sie spotkamy?
Super pomysł :) Spotkam się z przyjemnością i zareklamuję trochę NCL :wink:
Ja też chcę taki ogródek!!!! W następnym życiu zacznę dorabianie sie właśnie od takiego boskiego zielonego ogródka :love:
doominikaa
19-05-2008, 15:02
a ja zrobiłam dziś podobnie, Młodą w chustę i pod parasol, starszy w przeciwdeszczowym kondoniku i szkoda tylko że po 10 min spaceru rozwaliłam parasolkę i do śmieci poszła :cry:
ale Małgośka z cukru nie jest, stałyśmy sobie w bramie a Mateusz rozchlapywał wszystkie kałuże na podwórku :)
Nieco się zmoczył - nawet majteczki mu zmieniałam :lol:
ale było fajnie...
Jaki piękny ogródek i to co za nim! W takiej okolicy to bym spacerowała bez względu na pogodę. Zresztą w deszczu bardzo lubię a z chustą i parasolem wygodnie się chodzi.
Ja też chcę taki ogródek!!!! W następnym życiu zacznę dorabianie sie właśnie od takiego boskiego zielonego ogródka :love:
Kachna no co Ty? Jeszcze mamy czas w tym życiu, jak będziemy chcieć to się uda :-)
Kachna no co Ty? Jeszcze mamy czas w tym życiu, jak będziemy chcieć to się uda :-)
No jasne, że sie uda, tylko takie ogródki są najfajniejsze jak się ma małe dzieci... Więc jak już sie ogródka dorobię to... strzelę sobie kolejnego chuścioszka :)