Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : wiec i ja sie witam :)

salao
20-01-2010, 17:02
WITAM :)
Tak mi do głowy przyszlo, ze wypadalo by sie przywitac :P
Jestem mama 2 chlopcow (3 lata i 14 miesiecy), "pania domu" z wielkimi marzeniami i planami, niepoprawna marzycielka, zamilowana czytelniczka niemal wszystkiego, co przeczytac sie da. W wolnych chwilach łapie za aparat fotograficzny lub za koraliki z ktorych staram sie stworzyc COS interesujacego
( co mozna by nazwac bizuteria :P)

Nie mam
pokaznego stosiku, za to chuste ktora mam darze miloscia szczera i wzajemna mam nadzieje :)
I mimo, ze juz noszenia coraz mniej
(Młodszy sie uparł, nie chce i juz!)
to chcialabym do Was dołączyc :)

pozdrawiam

aurora
20-01-2010, 17:04
Witaj!

A co to za chusta? :ninja:

grazynajac
20-01-2010, 17:10
Witaj :hello: może jeszcze troche pozwoli się ponosić

paskowka
20-01-2010, 17:19
Witaj, może jednak da się jeszcze ponosić twój mały. Moja córcia też ma 14 m-cy też juz odmawia współpracy, ale czasem nie ma to jak przytulić sie do mamy:)

kulka37
20-01-2010, 22:08
Witaj!Mój też coraz bardziej samodzielny,ale jak ma "doła" to chusta jest niezastąpiona.
Może jeszcze się trochę ponosicie!:hello:

tonya
21-01-2010, 00:19
Witaj :hello:

moja córcia też odmówiła chustonoszenia gdy tylko stanęła na własnych nóżkach :cryy:

dlatego sprawiłam sobie nowego chuściocha ;-)

może pochwal się swoją biżu w dziale Handmade :) jeśli zamierzasz cosik sprzedawać :ninja:

salao
21-01-2010, 00:34
dziekuje za takie sympatyczne przyjęcie :)

Nosimy sie w Nati wiazanej, do tego mam Babylonie kółkową ale ona sluzy tylko przy wyjsciach do marketu :P ,
Mam nadzieje ze na wiosne, gdy troche warstw zrzucimy będzie znow milo i przyjemnie, bez wyrywania sie i ucieczek :)

Bizu dopiero ucze sie robic, mam jakies wizje ale na razie chowam do szuflady :oops:

Chuscioszka chetnie bym sobie sprawila i to nie tylko 3 ale i 4 i moze 5 tez :) gdybysmy mieli takie mozliwosci ;-)

anqa
21-01-2010, 01:19
Witaj :hello: Chwal sie koniecznie a nie tylko do szuflady :)

JJ
21-01-2010, 14:25
:welcome: