Zobacz pełną wersję : Witam :)
Witam Was dziewczyny!
Miło mi-jestem mamą prawie 4 miesiecznego chłopca,no i nie smiało sie rozgladam za jakąś chustą.Mam nadzieje,ze juz nie długo zacznę z nią przygodę.Pozdrawiam!:hello:
Witamy gorąco i życzymy udanego rozglądania, a potem miłego noszenia
Witaj!To dobre miejsce wybrałaś na rozglądanie,bo tu przepuścisz na chusty całą kasę z portfelem :-))
calineczka
19-01-2010, 16:18
witajcie! oj biedny ten Twój portfel od dziś będzie ;-)
witaj! ja nosze od niedawna, ale zapewniam Cie- nie tylko na chusty tu wydasz, oj nie tylko, potem sie zaczynają pieluszki... pozdrawiam Cie!:hello:
jjuussttyynnaa
19-01-2010, 17:30
Witaj
Ja jestem od niedawna i właśnie dzisiaj zamówiłam nową chuste, to forum jest gorsze niz sekta a moj Małż ciągle sie złości bo nie moze usiasc do komputera ... jeszcze mu nie powiedzialam o nowym zakupie :seesaw:
Mayka1981
19-01-2010, 17:31
WItaj, udanego polowania no i chustonoszenia :thumbs up:
To miło ze tak gościnnie mnie przywitałyście hehe...rozgladałam sie juz jakis czas,zagladałam od czasu do czasu tu na bazarki i faktycznie jest spooooro rzeczy na ktore mozna wydac pieniadze.Narazie napewno zakupimy chuste no i napewno uzywana-bo podobno lepsze.
http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/h010.gif Witaj!
ojjjj pamietam moje pierwsze poszukiwania! łatwo nie było hehehehe
Witaj :hello: Ja tez od niedawna a juz uzalezniona :) Od chust, pieluszek a przede wszystkim forum :p Powodzenia w zakupach :)
witaj :hello:
rozgość się wygodnie ;)