PDA

Zobacz pełną wersję : co podobne do nati diament z bambusem?

kasia wska
13-01-2010, 19:36
bo mi się cudnie nosi w pożyczonej, ale kolory nie za bardzo... lubię bardzo kolorowe (na co dzień noszę w babylonii pumpkin), nie podchodzi mi czerwony... gładkie w ogóle nie bardzo lubię...
i myślę sobie, że wy takie obeznane, niejedno już macałyście (jeny, sorry, dziwnie zabrzmiało), może poradzicie? taka fajna chusta, ładnie się dociąga, dość cienka, ale i trzyma fest.
:confused:
help!

morepig
13-01-2010, 19:46
bo mi się cudnie nosi w pożyczonej, ale kolory nie za bardzo... lubię bardzo kolorowe (na co dzień noszę w babylonii pumpkin), nie podchodzi mi czerwony... gładkie w ogóle nie bardzo lubię...
i myślę sobie, że wy takie obeznane, niejedno już macałyście (jeny, sorry, dziwnie zabrzmiało), może poradzicie? taka fajna chusta, ładnie się dociąga, dość cienka, ale i trzyma fest.
:confused:
help!
storchenwiege leo? :)

beannshi
13-01-2010, 19:49
leo leo :)

kasia wska
13-01-2010, 19:50
dzięki! morepigu drogi, a masz :P? bym sobie pomacała...

kasia wska
13-01-2010, 19:58
a coś jeszcze?

kurczę, leo też nie powala mnie paletą... (ale jest już o wiele lepiej;))

a jak się to ma do indio?

dzięki!

morepig
13-01-2010, 20:07
ja z tego wszystkiego najbardziej lubię:
indio z domieszkami
indio bawełna
storch z domieszką (byl taki chyba, pozyczylam)
storcz
nati

ale to ja.
storczyka nie mam, bo jak wyzej- wole indio. indio mam

Liv
13-01-2010, 20:12
kaśka, mam leo, kółkową, ale to sobie pomacasz chociaż, i indio natur z lnem, przynieść?
edit - i perłę też mam, przyniosę :D

lalika
13-01-2010, 20:14
Nati perla, tzn prawdopodobnie nosi lepiej, dobrze sie dociaga i jest bardzo przyjemna w dotyku.

morepig
13-01-2010, 20:22
zosina, wpadnijże jutro!!
miejsce i godzina ta sama :P

Liv
13-01-2010, 20:23
no jacha:thumbs up: a czy mam obowiazek uczestniczyc w zajeciach, czy moge tylko przeszkadzac?:mrgreen:

kasia wska
13-01-2010, 20:34
morepig - o! fantastik! to sobie obejrzę:)

lalika - dziękuję - w perle z kolei nie kręci mnie wzór :hide:

zosina - bierz, pliz! dzięki :D. może jak zobaczę ten wzór to mnie pokręci? tzn... nakręci? zacznie mnie kręcić? bosz. już czas spać, dobranoc.

paskowka
13-01-2010, 20:37
nie podchodzi mi czerwony... gładkie w ogóle nie bardzo lubię...

Szkoda, bo myślałam, że ci nowy bambusik LennyLamb podejdzie, nazwa to Tropikalny. Nie ma go jeszcze na stronie producenta, a ja fotki moge jutro wieczorem pstryknąć. Ale jest piekny, taki girasolowaty:)

lalika
13-01-2010, 20:38
Kasia, najlepiej jakbys tez mogla pomacac na zywo. Ten wzor mnie nie krecil, a teraz bardzo go lubie i uwielbiam te chuste dotykowo tez. Poza tym na zdjeciach to guzik widac, nie mozna chusty dotknac i nie widac jak sie fajnie ogony ukladaja (one sa takie "lejace"). Chusta swiezo zdjeta z grzbietu jest pomieta doslownie przez moment, a potem sie rozprostowuje sama do idealnej gladkosci. Wyglada zawsze jakby byla wyprasowana :) I na zywo wyglada 1000 razy lepiej niz na zdjeciach IMO.
Aha, bo Ty welny nie mozesz....boby Ci Katja z welna moze podpasowala.

lotta
13-01-2010, 20:39
Dziewczyny, to ja się tak podczepię pod ten wątek, bo mam pytanie takie: jaka jest różnica między nati diament a leosiem? Mam nati i szukam teraz czegoś bardziej nośnego. Myślałam o leo, bo ten splot mi się podoba :rolleyes:

Liv
13-01-2010, 20:46
lotta, właśnie taka jak napisałaś - leo jest bardziej nośny:D jest miękki, ale mimo wszystko bardziej mięsisty niż natka. no i te kolory, mmm...

lotta
13-01-2010, 21:15
Dzięki zosinamamo ;-) To się będę rozglądać.

morepig
13-01-2010, 22:20
no jacha:thumbs up: a czy mam obowiazek uczestniczyc w zajeciach, czy moge tylko przeszkadzac?:mrgreen:
Reh reh weź kajecik!! ;)
to szczekamy!

morepig
13-01-2010, 22:21
lotta, właśnie taka jak napisałaś - leo jest bardziej nośny:D jest miękki, ale mimo wszystko bardziej mięsisty niż natka. no i te kolory, mmm...
No ;)
i natka ma bambus, nie każdy lubi. Za to niektórzy lubią storcza za to ze jest storczem, po prostu. A ja wole indio i tak ;)

Mayka1981
13-01-2010, 22:23
IMO nie ma drugiej takiej chusty jak diamentowy bambus (ale ja wszystkich chus, ba! ani 10% pewnie nie widziałam na żywo...)

do leosia chyba też nie ma co porównywać, no poza splotem...

Jak kolory nie paszą to można farbnąć,

jak gładka nie teges - to gradacja,

no albo pomalować we wzorki:thumbs up:

morepig
13-01-2010, 22:45
Nooo, rozyczki ;)
ja tez pewnie z 10%widziałam na oczy tylko... ;(

jamamajka
14-01-2010, 09:48
Eeeee, gdzie tam Leo do bambusa! Tylko wzór je łączy, a miętkość inna zupełnie, przy bambusku Leo to sztywna decha :rolleyes:

Kasiawska, było mówić że chcesz macać jak jeszcze Leon u mnie był! Teraz już innego chuściocha nosi...

marza
14-01-2010, 10:00
Według mnie Leo i bambus wogóle nie sa do siebie podobne,nie licząc wzoru;-)
Bambus jest cieniutki,lekko sliski.
Leo jest bardziej mięsisty,taki flanelkowy w dotyku jak już jest wynoszony no i zdecydownaie lepiej nosi wieksze dzieci od bambusa
Indio to tez juz inna chusta:lol:

Najlepiej pomacać samemu,bo kazdemu co innego odpowiada :D

jamamajka
14-01-2010, 10:08
A może ta nowa LambdaLambda z bambusem, tęczowa? Chyba nawet się obie ta testa zapisałyśmy :lol:

kasia wska
14-01-2010, 18:48
wielkie dzięki dziewczyny za wszystkie podpowiedzi:)!

no właśnie chyba lambda mnie wkręci, sama nie wiem...
ja wełnę mogę, nawet jeszcze nie próbowałam. w ogóle jestem jakaś nieobmacana w tych chustach, głównie nosiłam w manduce, teraz w aplx. po prostu spodobała mi się ta natka i dlatego szukam tym tropem :)

jamamajeczko - ja leosia u Ciebie widziałam, ale nie wiedziałam, że mogę chcieć, poza tym na maksa nie mój kolor miał :(. a do tego wydaje mi się, że nie przepadam za mięsistymi chustami (ale sama nie wiem...).

lalika
14-01-2010, 20:34
Jak możesz wełny, to masz masę pięknych chust do wyboru :)