Zobacz pełną wersję : to ja.
witam,
mam 2miesięczną córeczkę, od jej urodzenia używam chusty lulu, od dziś mam także elastyczną wiązaną :lol: w planach tkana :ninja:
stasiu-lova
09-01-2010, 00:51
witam,
mam 2miesięczną córeczkę, od jej urodzenia używam chusty lulu, od dziś mam także elastyczną wiązaną :lol: w planach tkana :ninja:
witaj:hello:
i przygotuj sie, ze zaraz przeżyjesz szok kulturowy, bo dowiesz się, że lulu to nie chusta:lol:
i przygotuj sie, ze zaraz przeżyjesz szok kulturowy, bo dowiesz się, że lulu to nie chusta:lol:
:lool:
witaj:)
niech Ci z nami dobrze będzie:)
Mayka1981
09-01-2010, 00:53
Stasiu-lova no daj dziewczynie chociaż jeszcze dzień życia w nieświadomości :p
Witaj i się rozgość, do drobnych acz życzliwych przytyków można się przyzwyczaić:lol:
witam,
mam 2miesięczną córeczkę, od jej urodzenia używam chusty lulu, od dziś mam także elastyczną wiązaną :lol: w planach tkana :ninja: Witam :D
Witaj! http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/h010.gif
Witaj!No tkana to temat rzeka:rolleyes:
reniason
09-01-2010, 13:12
witaj
pomidore
09-01-2010, 16:01
:welcome:i udanych zakupów:)
paskowka
09-01-2010, 18:50
Witaj!
zielanka
09-01-2010, 18:52
Witaj, też swoją przygodę z chustowaniem zaczynałam od lulu, też myśląc, że to chusta. No a potem się zaczęło...
ninuczka
09-01-2010, 21:27
Cześć. Witamy w innym świecie :)
no to już wiesz, że jest wesoło ;)
witaj! :mrgreen:
:hello:
:op:a co to jest chusta lulu?
Mamamaria
11-01-2010, 18:26
a ja też mysłałam, że lulu to chusta....kiedyś. Teraz mam tkaną:)
monika999
11-01-2010, 20:51
witamy goraco:)
Witaj:hello:
:op:a co to jest chusta lulu?
ja też nie wiem :roll:
może to dlatego, że to nie chusta?:ninja:
asiowiec
14-01-2010, 00:33
Witaj, ja też mam lulu, ale staram się szybko pozbyć - przy prawie 8 kg, trochę niewygodnie, poza tym zbieram fundusze na wielo.
Witaj :hello:
najlepsze forum wybralas do sprzeniewierzenia niewyobrazalnej ilosci kasy na szmaty i temu podobne :ninja:
dzięki za przywitanie :D
póki co kupiłam elastyczną, lulu od razu odeszła do szafy, czeka aż ją wystawie na allegro :p wieszacie na niej psy, ale to ona otworzyła mi całkiem szeroko świat noszenia dzieciątka i zmieniła myślenie:applause: co tylko na dobre wyjść może i Gai i mnie
no i juz widzę, że zdyscyplinować się muszę finansowo, bo apetyt mi strasznie bazarek rozbudzil:twisted:
choć boję się tkanej, bo nawet elastyczną dobrze ułożyć to sztuka ...
Ja też zaczęłam od lulu i choć wiem, że to nie wiele z chustą ma to też nauczyło mnie, że o noszenie chodzi. Później doszło... wydawanie pieniędzy na kolekcjonowanie stosika. Oj, to tak jak znaczki, chce się po prostu mieć nowe - chusty (czyt. następne). Ja teraz swojej lulu nie mogę pchnąć.
Witam gorąco, choć też jeszcze jestem nowa.
:welcome:rozgość się
Ja do specjalistów nie należe ale czy w awatarku Gaja jest pod jedną warstwą chusty czy pod dwoma? Bo mi się wydaje że to inaczej może coś źle widze. Jeśli tak to powinno wyglądać prawidłowo, ale przepraszam.
usia - Gaja jest pod trzema warstwami :p jestem w elastycznej.. teraz wiążę boczne poły na zewnątrz, taki mój mały krok do przodu :wrapmom:
cześć! miłego chustowania!
witaj powodzenia z tkanymi