PDA

Zobacz pełną wersję : Tania i dobra?

panthera
07-01-2010, 10:47
poradźcie prosze!!!
poszukuje stosunkowo taniej ok 150-200zl chusty tkanej firmowej.
chce nosic ja i mój mąz który jest solidnej postury.
no chce nosic młode i starsze czasem (starszy ok 20 kg)
myslałam o polekoncie (bo ma 5 m)
albo lenny lamb - tyle ze wązka
ostatnio znalazłam tez na allegro niemal nową nati tye ze 4,7 m
jak myslicie? aha chusta ma byc na lato wiec nie moze byc bardzo gruba...
pomózcie :)

Olapio
07-01-2010, 10:51
nati pasiaki mają też 5,2 m

manika
07-01-2010, 10:51
Polecam Nati :) .To była moja pierwsza wiązanka i byłam mega zadowolona zreszta nosimy się w niej cały czas mam nati sunset super kolorki ,pasiaki Nati nie są grube moim zdaniem i myślę że na lato będą ok.Albo możesz nabyć Nati ocean jest teraz promocja na allegrze 2 nati w cenie jednej znajdz kogos do pary wtedy chusta wyjdzie po jakieś 150 zł .

paskowka
07-01-2010, 10:55
Nati sa tez dłuższe tyle, ze troszke droższe niż 200 zł. Możesz tez kupić używaną na chustostraganie albo upoluj na Allegro.
Lenny Lamb też sa fajne, a w ogóle w lecie w każdej chuście bedzie wam ciepło.
Możesz tez spróbować upolowac cos używanego np. Hoppediz moze być w takiej cenie jak chcesz.

ninuczka
07-01-2010, 10:56
a ja mam girasol wiosenna łąka 5,20 baaardzo niewiele motany, diagonalny :)

marza
07-01-2010, 11:03
Nati,LenyLamb pasiak lub Girasol :)

panthera
07-01-2010, 11:51
hurray hurray!!!
moja mama chyba dobra wrózka - kupiła mi manducę :D:D:D a ja wcale nie prosiłam, tylko pokazałam ze takie fajne nosidł -( bo chciala kupic sztywne o zgrozo...jakies jeep)
po pierwszych próbach - jakos cięzko mi sie z nią dogadac, ale męzowi sie podoba.
w zwiazku z tym chyba kupie nati - dla mnie a maz bedzie nosił w manduce.
a co do nosidła syn jest jakis niewymiarowy :)) za duzy do tej wkładki na nózki a za mały bez...
ale to poczatki - w elastyku początki tez były trudne a po 2 dniach była jak druga skóra :))

paskowka
07-01-2010, 12:10
hurray hurray!!!
moja mama chyba dobra wrózka - kupiła mi manducę :D:D:D a ja wcale nie prosiłam, tylko pokazałam ze takie fajne nosidł -( bo chciala kupic sztywne o zgrozo...jakies jeep)
po pierwszych próbach - jakos cięzko mi sie z nią dogadac, ale męzowi sie podoba.
a co do nosidła syn jest jakis niewymiarowy :)) za duzy do tej wkładki na nózki a za mały bez...
ale to poczatki - w elastyku początki tez były trudne a po 2 dniach była jak druga skóra :))

Fajna masz mamę, brawo!
A właśnie, że syn nie jest wcale taki niewymiarowy, to te gacie w manduce i innych tego typu nosidłach to maja do siebie, że w pewnej chwili dziecko jest w takim rozmiarze, że z wkładką sie nie da, a bez wkładki tez nie:)

wrapsodia
07-01-2010, 20:24
hurray hurray!!!

super nosidło i super chusta! gratuluje wyboru bo naprawdę najlepszy jaki mógł być, no i super mamy :)

Pentla
07-01-2010, 20:50
Ankamk sprzedaje fajną Natkę http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=24208

dioneja
08-01-2010, 12:37
w chwili obecnej jest u mnie testowa Lenny Lamb- nadziewana czekolada- i polecam tę chustę z czystym sumieniem. jest miękka, łatwo się mota i jest ładna. to naprawdę fajna i dopracowana szmata :D