PDA

Zobacz pełną wersję : Co lepsze na chrzest 8mcy - wiązana, kĂłłkowa czy MT?

Goswiek
13-05-2008, 00:44
Mam dylemat, 25 maja mam chrzciny Madzi i nie wiem, którą chustę wziąść ze sobą (nie mogę wszystkich ;)), wiązaną mam Indio Smaragd, kółkową Kangoogoo Dalie oraz MT - najpewniej kwiatuszki/motylek lub w stylu chińskim (z awataru), poradźcie coś dobre kobiety :D

babolek
13-05-2008, 08:37
nie wiem jak chrzest ale wiazanie dlugiej na slubie, przed kosciołem gdy wieje wiatr to naprawde sprawa nie prosta ;) ja bym wziela jakas 'szybka' chuste ... kółkowej nie mam to nie wiem :) ja wybralabym MT :)

anaga
13-05-2008, 09:11
ja wzielabym kolkowa. najlatwiejsza w obsludze.

alawuwu
13-05-2008, 09:12
JA bym wybrała kółkową. Jest majszybszą chustą z podanych przez Ciebie, no i dziecko na biodrze nie będzie tak zasłaniało widoku ;)

melkaj
13-05-2008, 09:36
Ja również wybrałabym kółkową. Swietnie się prezentuje jeśli wybierzesz jakąś pasującą do strju córeczki i swojego. My ostatnio byliśmy na komuni i też miałam wziąć MT ale uszyłam "specjalną" kółową i wszyscy byli pod wrażeniem - oto my
http://www.turpol.net/melkaj/kolkowa.JPG

Linda
13-05-2008, 10:42
Ja tez obstawialabym kolkowa.

Sliczna jest ta kolkowa na fotce, wyglada jak czesc stroju mamusi :)

melkaj
13-05-2008, 12:13
Właśnie dlatego obstawiam kółkową - bo nie tylko dzidzia może robić furorę ale i mama może przyciągać wzrok :D - to tak abstrahując od fotki :oops:

Goswiek
13-05-2008, 13:41
Dzięki dziewczyny, też skłaniam sie ku kółkowej :D Jedynie ja mam w czerwone kwiaty, więc taka bardziej stonowana by mi pasowała. Tak sobie myślę jeszcze, bo ostatnio Madzia próbowała się wydostawać z kółkowej, prostowała nóżki, czego w wiązanej i MT nie robi. A dodatkowo bolały mnie plecy, pewnie jakoś źle rozciągnęłam. No zobaczymy jeszcze, najwyżej w jednym woreczku wezmę i kółkową i MT na wszelki wielki, bo w to drugie to i Tatuś powiedział, że może się da ubrać ;)
Serdeczne dzięki za rady :D Melkaj, pięknie się prezentujecie w tej chuście i zazdroszczę talentu :D Pozdrawiamy!

melkaj
13-05-2008, 13:55
Masz rację - od przybytku głowa nie boli!! A faktycznie na dłuższy czas to wygodniej w MT. Jak już obie się zmęczycie to zmienicie a i przy okazji zrobisz propagandę i prezentację :wink:
Tak czy siak - na pewno będzie super. Trzymam kciuki. No i po - czekamy na fotkę.
Dzięki za miłe słowa. :wink: Staram się "coś" tam uszyć. Niedługo tego będzie troszkę więcej i czasami coś będzie można upolować na allegro - kilka już wstawiłam. - ot taka pasja :D

Goswiek
13-05-2008, 14:10
A tak, faktycznie, widziałam Twoje MT na allegro, bardzo ładne :D :op: A kółkowe też będziesz szyła?

melkaj
13-05-2008, 14:55
Tak, będą. Jak będą - na pewno w odpowiednim dziale poinformuję. :wink:

Ruda
14-05-2008, 14:18
Ja mialam poucha z chusty.pl kremowego. Super sie sprawdził, szybko sie Hanie tam lokowało i w razie potrzeby szybko lądował w torebce :)