PDA

Zobacz pełną wersję : Wystawiłam fotke w chuście na widok publiczny

Agut
07-01-2010, 00:42
Wczoraj pierwszy raz wystawiłam naszą fotkę w chuscie na naszej klasie.
I wiecie co nooo w szoku jestem! jeszcze nigdy nie dostałam tylu ciepłych i pozytywnych komentarzy :)
a najbardziej podoba mi sie ten :
:)ta misterna platanina ;)to czyje dzieło?:)ciepełko blisko płynie od serduszka mamusi :)AGATY:)

Edit: fajnie że ludzie tak miło nas ocenili :) niech patrzą i sie uczą co dobre :)
już mam plan zarazić chustomanią kilka koleżanek które czekają na pierwszego dzieciaczka :)

demona
07-01-2010, 00:56
Też to zrobiłam:mrgreen:

odynka
07-01-2010, 13:31
haha ja mam tyle fot w chustach że juz nikt nie komentuje:P

stonesik
07-01-2010, 14:27
Pod naszym zdjęciem widnieje komentarz:Prawdziwa Matka Polka. I tak się zastanawiam juz od dłuższego czasu:złościć się czy cieszyć?:cool:

mucha
07-01-2010, 14:39
mi na NK jeden gość napisał: a mała jaka przyklejona - jak huba na drzewie:)

uma
07-01-2010, 15:12
mi na NK jeden gość napisał: a mała jaka przyklejona - jak huba na drzewie:)

mam nadzieję, że nie życzy Ci pasożytów:ninja: :mrgreen:

roneczka
07-01-2010, 16:09
Pod naszym zdjęciem widnieje komentarz:Prawdziwa Matka Polka. I tak się zastanawiam juz od dłuższego czasu:złościć się czy cieszyć?:cool:

Ciesz się! Na mnie mówili znajomi _ Matka Polka Rumunka i zapewniam, że chodziło o komplement no i podziw :-))

sylvana
07-01-2010, 16:22
Tylko się cieszyć. Ja swój profil na nk skasowałam, gdyż u mnie to powoli stawała się 'nasza praca', co mnie niezbyt odpowiadało:twisted:

claribell
07-01-2010, 20:57
niech patrzą i sie uczą co dobre :)

To działa - ja się w ten sposób zachuściłam :D (Zresztą pisałam o tym w wątku powitalnym). To znaczy o chustach już coś wcześniej mi się o uszy obiło, ale takim głównym bodźcem były zdjęcia Tsumiko (koleżanka z klasy z liceum) na nk. No i wsiąknęłam bez reszty :D

Teraz i ja zdjęcia chustowe powstawiałam, ale nie wiem, czy jakiś odzew będzie.

Agut
07-01-2010, 21:31
To działa - ja się w ten sposób zachuściłam :D (Zresztą pisałam o tym w wątku powitalnym). To znaczy o chustach już coś wcześniej mi się o uszy obiło, ale takim głównym bodźcem były zdjęcia Tsumiko (koleżanka z klasy z liceum) na nk. No i wsiąknęłam bez reszty :D

Teraz i ja zdjęcia chustowe powstawiałam, ale nie wiem, czy jakiś odzew będzie.

nooo ja mam własnie nadzieje,ze koleżanki też bakcyla załapią :) dwie ciązkówki zdjecia ogladały i hihi jedna juz napisała priva :)

nadia.r
07-01-2010, 22:36
Ja też wystawiłam się z niunią w chuście:) Pozytywne kometarze mnie zadziwiły. A tak ogólnie to udało mi się zachustować wczoraj koleżankę, przynajmniej złapała z mężem bakcyla. Pożyczyłam im moją pierwszą chustę i dzisiaj dzownili, że są poprostu nią zachwyceni:) Ależ jestem z siebie dumna

Mayka1981
07-01-2010, 23:18
tak tak nk to potęga:lol:

też propaguję gdzie mogę :thumbs up:

Agut
07-01-2010, 23:32
hihihi no i druga brzuchata koleżanka na NK sie odezwała! noo wystarczyło zdjecie w chuscie i od razu sobie przypominają o starej kumpeli! suuuuper!
nadia.r :applause::applause: brawo dla Ciebie!

panthera
08-01-2010, 18:06
ha, zebyście wiedziały jaką furorę wywołało zdjęcie które on sobie na nk wstawił...facet w chuście z 2 mies wtedy synkem - nagle sie odezwali wszyscy dzieciaci koledzy :P

panthera
08-01-2010, 18:08
aha wcieło poprzedni mój post...
pisałam ze mąz nie chciał pozowac do zdjęć mimo ze nosi i w końcu jak mi sie udało ukradkiem pstryknąć to mu sie bardzo spodobało