Zobacz pełną wersję : Pokażcie swoje stosiki :)
Nie wiem czy taki wątek już gdzieś był, nie znalazłam. Uwielbiam patrzeć na stosiki, pochwalcie się kto ma jaki :) Czkam na zdjęcia!! Nie chodzi o zawody kto ma lepszy, ładniejszy, dla mnie wszystkie są piękne i uwielbiam marzyć że może sama kiedyś będę takowy posiadać.... :)
A jak wątek już gdzieś był to dajcie linka ;)
lawendax
30-12-2009, 22:17
jest
http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=15&page=47
ależ proszę :) http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=15
o Lavendax pisałyśmy prawie razem :)
kamuszyca
30-12-2009, 22:19
ale jeszcze 80 postów musisz nastukać, żeby mieć dostęp :rolleyes:
ale jeszcze 80 postów musisz nastukać, żeby mieć dostęp :rolleyes:
no tak, zapomniałam:duh:
ale wkleję tu swoje jak tylko dziecię wreszcie zaśnie:hide:
Niestety gdy klikam w linki wyskakuje mi powiadomienie:
mamabasi nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:
Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,
Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,
Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora,
Co mam teraz zrobić żeby to obejść?
lawendax
30-12-2009, 22:27
Dostęp jest od 100 postów, wtedy napisz do moderatorki, pisz pisz to nie będziesz musiała obchodzić :-)
Acha... no to piszę a chusty obejrzę za 80 postów ;)
lawendax
30-12-2009, 22:31
No jest co oglądać 47 stron ;-)
Uprzejmie informuję, że przeglądanie tego akurat wątku pogłębia stan chusteryczny :lol: i wyłażą z człowieka dzikie żądze :twisted:
mamobasi a jeszcze pamietam czas kiedy kupowałaś chyba bebelulu lulu i pisałam, że wiązanka lepsza, a Ty sie nie chciałaś przekonać haha
super, że sie pozmieniało, a na watek stosikowy nie wchodź bo ja za każdym razem jak go odwiedzam to mam nieprzespane noce poźniej bo mi sie chusty marzą
Wiecie co, ja nie wiem czy się cieszyć czy płakać, że nie mam dostępu:hide:
Narazie chce zobaczyć, ale jak poglądam to pewnie będę płakać:lol:
moim zdaniem ten wątek powinien być zakazany, albo np odwiedziny raz na rok przed gwiazdką zeby sobie na prezent cos wybrac :)
Też bym sobie chętnie polukała :) Ale nie wiem kiedy to będzie, bo pisać zabardzo nie ma kiedy :( . Ledwo mi starcza czasu żeby się zdołować na chustostarganie brakiem gotówki :( :( A tyle człowiek chciałby mieć ;/
To mi już niewiele postów zostało:)
A narazie mam dwie chusty a trzecia w drodze:)
mamaŁucji
31-12-2009, 00:19
Mi też jeszcze parę postów zostało i mam nadzieję dorwać się do zdjęć, świadoma pogłębienia stanu chusterycznego :D :D :D Raz kozie smierć ;)
Oj Olapio, tak było, chodziło o Hamalu które aktualnie wisi na Allegro i czekam aż ktoś je ode mnie odkupi ;)
Tak, wiem że oglądanie stosików może pogłębić chusterię... ;) Mnie nakręca strasznie bazarek oraz wchodzenie na strony ze stopek mam sprzedających chusty. W ogóle to forum całe jest źródłem dzikich rządz, więc nie mówmy tylko o tym wątku... ;)
Jak miło, że jesteś.
To forum to zguba dla portfela (mojego z pewnością :twisted:).
kubutkowa
31-12-2009, 02:20
ja tez nie moge wejsc w ten watek!!!!!:comp:
rano pisze do moda!!!!
ursus_arctos
31-12-2009, 09:32
argh, ja tez nie mam dostepu :comp: myslalam, ze to automatyczne jest od 100 postow?
Panel uzytkownika -> Społeczenstwo forum -> Nalezy do grup -> Dołącz:)
Ale UWAGA - uzależnia !!!! (powinno być tak napisane na wstępie ;))
hmm ja tez nie mam dostepu ?!
Swoja droga czesto zastanawiam się kiedy tu można naklepać tyle (i tu jakas liczba okreslona regulaminem) postów--ja raczej konkretna baba jestem, gadać na próżno nie umiem, niesmiała i małomówna...otwieram sie, gdy trzeba komus pomóc i akurat potrafię to zrobic...
Poprosiłam o dostęp:) Moze coś mnie natchnie i będę wiedziała co dodać do swojego, narazie jeszcze małego, stosiku:D
Ja też nie mogę wejść, chyba muszę prosić o dostęp.
Dalej nic -napisałam , zapisałam się i nie mogę oglądać :(
Mayka1981
01-02-2010, 22:04
dziewczyny chwila cierpliwości,
Jazzo dalej pewnie sprząta po awarii to ma inne priorytety, upomnijcie się może raz jeszcze albo załóżcie temat w pomocy technicznej...
Panel uzytkownika -> Społeczenstwo forum -> Nalezy do grup -> Dołącz:)
ja w Społeczeństwie nie mam galerii :roll: to nie dołącze ale napisze pw może się uda
już się nie mogę doczekać jak zobaczę te wasze cuda za jakieś 90 parę postów ale nie szkodzi może wtedy się zakocham w tej jedynej najpiękniejszej:)