Zobacz pełną wersję : czym ożywić stosik?
no nazbierałam chust kilka, które cudnie noszą, ale razem wzięte tworzą kolorystycznie raczej ponury obrazek. czym to ożywić? co fajnego nabyć z myślą o wiośnie? warunek: muszą dobrze nosić, bo kilometry nabijamy na spacerach:)
A co masz? Masz gdzieś zdjęcie stosiku?
Ja dzis wlasnie ozywiłam.... Katja:)
tworzą kolorystycznie raczej ponury obrazek. czym to ożywić? co fajnego nabyć z myślą o wiośnie?
jak to czym? tkaną kółkową z pięknym ogonkiem:twisted::applause:;-)
http://images37.fotosik.pl/236/3bf335977e0a04dfmed.jpg
vombati - na Twoją stronkę regularnie zaglądam, tylko jeszcze muszę się z kółkowymi pokochać. no i to raczej nie na długie noszenie...
ursus_arctos
29-12-2009, 22:07
katja. wlasnie nie moge sie od niej odkleic, taka kolorowa i wesola jest :)
bb fruit cocktail- super wesola i tez ladnie nosi
Ładny stosik :thumbs up:. A co to trzecie od góry, bo mało widać?
I mała prywata - Pewnie już kolejka do tego Nino stoi, ale pamiętaj o mnie jakbyś sprzedawała ;-).
O masz Katjusze - to trzecie chyba:) a mossa ne chcesz sprzedac???:mrgreen:
Zieleni masz mało. :mrgreen:
Eeee, wymien mossa na coś zielonego bardziej:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Biedronka
29-12-2009, 22:16
kup sobie odemnie natura z wełną indio i farbnij na jaki chcesz tylko kolor :lol:
Jeju, jaka prywata w tym wątku:applause:
Ładny stosik :thumbs up:. A co to trzecie od góry, bo mało widać?
I mała prywata - Pewnie już kolejka do tego Nino stoi, ale pamiętaj o mnie jakbyś sprzedawała ;-).
trzecia od góry katja wełniana.
a do nino jesteś druga w kolejce:)
o farbowaniu myślałam, ale sama się nie podejmę, nawet prania wełen się zawsze boję, no i śledzę pewien wątek o farbowaniu wełenki:):):) aha - wtedy z resztą pojawiłby się kolejny problem - na jaki kolor:duh:
a girasole?? powiedzcie, czy łone noszą, bo ładne są, a jeszcze nie miałam.
aha - mossa nie sprzedaję, ledwom go dostała dopiero:D
girasole są genialne :thumbs up:
nie zastanawiaj się :)
Ja też Girasolki bardzo lubię - mam ich kilka i szczerze polecam :thumbs up:. Wersja skośnokrzyżowa wg mnie lepiej nosi, aczkolwiek nośności porównywalnej z Mossem czy lnem się nie spodziewaj ;-). Niemniej jednak jak na bawełniane chusty Girasolki są bardzo przyzwoite.
aha - mossa nie sprzedaję, ledwom go dostała dopiero:D
:duh::duh::duh::cryy:
Mayka1981
29-12-2009, 22:38
zielenie i turkusy - czyli girasol alpejskie dzwonki by CI się przydały :hello:
albo nati ocean
albo chinablue muśnięte turkusem:ninja:
Annę storcza sobie spraw :)
Ja moją lubiłam bardzo :)
właśnie gapię się na storcze:) ulli ostatnio do mnie mówi. a dzięki Joawoj idę oglądać girasole:)
jeszcze, jeszcze rzucajcie pomysłami, proszę:)
co fajnego lnianego?
Mayka1981
29-12-2009, 22:46
a może indio sonengelb?
albo brikola miała kiedyś fantastyczne turkusowe konopie...
Wiosenną łakę Neverending ma..
http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=23648
Nati Ocean tez są fajne - i lniane i jedwabne.
Nati Japan też śliczne i żywe kolorki.
Elipsy Aida ładne.
Goldfische z lnem śliczne i mięciutkie.
Ostatnio nawet do Hoppów się przekonałam - fajnie noszą i są miękkie :thumbs up:. Szczególnie moją Stephanie uwielbiam - dzięki djdag :mrgreen:.
bebina - super nosząca chusta, mięciusieńka do tego. Najlepiej ożywi stosik wersja żółto-zielona. Jest bardziej energetyczna od Katji. Dla mnie rewelacja:
http://lh5.ggpht.com/_BBg4J_b75Tg/Szpr6-szGYI/AAAAAAAAC74/eAIgfXVT5wo/s512/IMG_0211.JPG
kamuszyca
29-12-2009, 23:48
a girasole?? powiedzcie, czy łone noszą, bo ładne są, a jeszcze nie miałam.
kasiu, mam girasola, jeśli chcesz, mogę przytaszczyć na kolejne spotkanko ;)
ja mam za to odwrotnie niż Ty - same "żywe" chusty w stosiku (i nie zamierzam go jak na razie niczym "studzić" :p)
kamuszyco, bierz girasolka:) chętnie na żywo obejrzę:) ja w sumie kolorków też trochę przerobiłam, bo i bb fruit coctail, maruyama, indio ultramarin, ale wsio w świat poszło, a teraz patrzę na te swoje chusty i smutno tam jakoś... tzn. na teraz ok, ale wiosną???
Może nową Zare Tricolor?:)
Pasiak Neobulle,Girasol lub Storczyk?:ninja:
Może nową Zare Tricolor?:)
Pasiak Neobulle,Girasol lub Storczyk?:ninja:
dwa ostatnie:) między nimi rozegra się walka:)
a znając siebie, to będą oba...:lol:
garlicgirl
30-12-2009, 00:28
masz śliczny stosik, jak dla mnie to mu juz niczego nie brakuje :)
Fajowy stos :) A ja bym Nati Amazonię wzięła do tego stosiku. Piękne zielenie, nasycone i na dodatek kilka odcieni w jednym :)
dzięki dziewczęta:oops::)
neverendingstory
30-12-2009, 14:56
Wiosenną łakę Neverending ma..
http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=23648
mam, jak Fusia nie zdecyduje się to będzie do wzięcia:) chusta b. energetyczna, świetne ożywienie stonowanego stosiku IMO
a jak nie ta, to na pewno ze stajni girasola coś wybierzesz - polecam, noszą super:thumbs up:
macierzanka
30-12-2009, 15:03
no nazbierałam chust kilka, które cudnie noszą, ale razem wzięte tworzą kolorystycznie raczej ponury obrazek.
Widziałam Twoje chusty.To jest ponury obrazek:roll:. Miałam kiedyś: czarne pawie, wełnę natur, jedwab natur, indio zieleniejące do tego Jim, a i kaszmir grafit. To były smęty.
Widziałam Twoje chusty.To jest ponury obrazek:roll:. Miałam kiedyś: czarne pawie, wełnę natur, jedwab natur, indio zieleniejące do tego Jim, a i kaszmir grafit. To były smęty.
hmmm, to dlaczego tak jest, że takie bombowe chusty występują w takich smutnych kolorach? wydaje się człekowi, że ma fajny stos, patrzy sobie na niego z uwielbieniem, ale ciągle ta myśl, że za smutno, że kolor by się przydał, ale żadna konkretna szmata nie przychodzi do głowy...
no właśnie się zastanawiam, czy "bombowość" chust to nie jest przypadkiem ich mała dostępność... Są bombowe chusty dostępne na wyciągnięcie ręki.
dwa ostatnie:) między nimi rozegra się walka:)
a znając siebie, to będą oba...:lol:
Girasol i storczyk mówisz... gdybyś potrzebowała Ulli lub energetycznego Bukietu tulipanów to szepnij tylko słówko :D
Girasol i storczyk mówisz... gdybyś potrzebowała Ulli lub energetycznego Bukietu tulipanów to szepnij tylko słówko :D
mamru, wiem:) zbieram fundusze:)
vombati - na Twoją stronkę regularnie zaglądam, tylko jeszcze muszę się z kółkowymi pokochać. no i to raczej nie na długie noszenie...
No bo na długie masz te długie :mrgreen:
kółkową żeby polubić trzeba dłużej ponosić a na strone nie zaglądaj tylko pytaj bo niestety strona nie zawsze aktualna:hide: