Zobacz pełną wersję : puk puk jest tu ktoś ;) ?
Witam wszystkich serdecznie. Choć Was nie widzę ale onieśmiela mnie liczba osób zalogowanych i gości... Powinnam powiedzieć raczej Dobry Wieczór Państwu.
chusty to dla mnie nowy fascynujący temat... choć jestem niemowlakiem w tej dziedzinie. Pieluszki wielorazowe... już lepiej.
Do usłyszenia ...do przeczytania :)
pozdrawiam
Witamy,witamy!Jest nas tu cała paka,fajna paka!:hello:
mama-japonka
12-12-2009, 23:25
:hello::hello::hello: zabawnie jest powitać Cię wirtualnie :mrgreen:
witamy !! również nieśmiało ;-) :hello:
i my również witamy serdecznie:hello::hello::hello:
kaka-llina
13-12-2009, 00:11
Witam serdecznie!!!:hello::hello::hello::hello:
b.szczelna
13-12-2009, 02:29
witamy Państwo;)
http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/n020.gif Witaj!
pomidore
13-12-2009, 10:59
:welcome::hello::hello::hello:
Dzięki Wam wielkie za takie miłe powitanie. Mój pierwszy raz w życiu forum zapowiada się bardzo ciekawie. Zaczynałam nieśmiało, bo mimo wykształcenia inform. trudno mi było uwierzyć w możliwości techniczne... zdecydowanie wolę rozmawiać w realu ( choć pewnie niektórzy wolą Tesco ;)). Ale z małymi dziećmi czasu na realne rozmowy nie ma za wiele. Więc chwała tym co wymyślili dialog w sieci.
A jak to się zaczęło....Pamperów ani innych takich wynalazków moje córcie nie noszą. Za to pogrążam się w nałogu wielorazowych i całej rodzince z tym dobrze:lol:. Niestety w chuście noszę od niedawna i bardzo nieśmiało. Moja 12 tygodniowa Olcia ma 7kg i jest dość duża i nie mam pojęcia jak mogę ją nosić w chuście, poza tym jednym wiązaniem, które znam dzięki mamie-japonce. Kołyska odpada, bo jest za duża i za ciekawska ta moja malutka. Za to starsza 2m (waga ciężka :lol:) jak tylko widzi chustę, to sama się na mnie wspina :) i tu już wile nie potrzeba do szczęścia jej i mojego.
Mam nadzieję że jak tylko czas pozwoli poczytam potrenuję.. i będzie ok.
witaj mamoG na forum :):):)
kociakocia
16-12-2009, 21:11
witaj i miłego forumowania :D
mamaLiwii
16-12-2009, 22:13
Witamy:)proszę sie nas nie bać:) nie gryziemy,jedynie chustujemy:)
Witam wszystkich serdecznie. Choć Was nie widzę ale onieśmiela mnie liczba osób zalogowanych i gości... Powinnam powiedzieć raczej Dobry Wieczór Państwu.
chusty to dla mnie nowy fascynujący temat... choć jestem niemowlakiem w tej dziedzinie. Pieluszki wielorazowe... już lepiej.
Do usłyszenia ...do przeczytania :)
pozdrawiam
paskowka
16-12-2009, 22:27
Witaj, witaj, chustowanie wciąga tak samo jak wielo:)
witaj :hello:
sokołów podlaski jest mi bliski, bo stamtąd pochodzi moja serdeczna przyjaciółka. zdarzało mi się tam też chustować :mrgreen:
ja się nie boję :omg:
mnie tylko zachwyca tak ogromne FORUM ;)
Mnóstwo ludzi chcących pogadać, a tego ostatnio bardzo mi brak...