Zobacz pełną wersję : Fale allegro na TBW - FOTKI
Biedronka
12-12-2009, 20:43
http://www.thebabywearer.com/forum/showthread.php?p=4014601&highlight=Wellen+Allegro#post4014601
:love::love::love:
:rolleye::rolleye::rolleye:
:twisted:
fantastyczny kolor :love:
cienkie ale podobno fajne.
ktoś zamówił?
Biedronka
12-12-2009, 21:05
fantastyczny kolor :love:
cienkie ale podobno fajne.
ktoś zamówił?
pewnie będą w sklepie u Naszych dziewczynek
Ja je musze mieć bo sie udusze :twisted:
wyglądają cudownie!
w ogóle fale są piękne :oops:
o rany ładne!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakie błyszczące:omg::omg::omg:
Piękne:love::love::love:
pulcheria
13-12-2009, 00:24
Chyba mam nowy obiekt pożądania :twisted: I tak mnie nie stać, to sobie przynajmniej popatrzę :p
Pięknie się prezentują po zamotaniu - o wiele ciekawiej niż w pudełku :) Świetny kolor :thumbs up:
anmuszka
13-12-2009, 12:13
Mnie sie tez podobają. Chociaż sobie popatrzę:)
wrapsodia
13-12-2009, 13:35
dziewczyny a czy to prawda że wellen łatwo zaciągnąć? ktoś miał porówna?
na pewno łatwiej niż inne żakardy (nie mówię o indio bo ono jest łatwo zaciągalne ;)).
miałam jedwabne i chyba miały jakies zaciągnięcie.
japura tez ma jedną małą pętelkę. ale żeby jakoś szczególnie się zaciągały i niszczyły, to nie. nie należy obawiać się fal ;)
myślę, że mają szanse b. dobrze nosić te wełniane.
Ania z Tulikowa
13-12-2009, 18:26
Miałam fale bawełniane i jedwabne, one mają barzo specyficzny rzadki splot miejscami, jak dla mnie bardzo łatwy do zaciągnięcia. Przyglądałam się jednak tej wełnie i wydaje mi się, że ona jest ciaśniej tkana. Tak czy inaczej warto spróbować :mrgreen: ta wełenka ma chyba identyczne kolory jak moje pierwsze bawełniane fale, więc śmiem twierdzić że nieziemsko piękna jest :)
wrapsodia
16-12-2009, 14:25
pewnie będą w sklepie u Naszych dziewczynek
Ja je musze mieć bo sie udusze :twisted:
Są już w MamaZen pojedyncze sztuki z 5% zniżką :) 5tke zaklepałam sobie przez ten właśnie wątek...
Biedronka
16-12-2009, 15:09
Są już w MamaZen pojedyncze sztuki z 5% zniżką :) 5tke zaklepałam sobie przez ten właśnie wątek...
ja sobie czekam spokojnie na fale u mojej kochanej Bushido :p
Piękne :love:
gdyby nie brak funduszy to niebieskie były by moje :twisted:
Do koloru nie jestem przekonana... co to ma być, czerwony, rudy czy fioletowy?
Natomiast bardzo mnie interesuje to wiązanie z pasem na piersiach. Już parę razy je widziałam na TBW, powiedzcie jak ono się nazywa, to sobie znajdę instrukcje na youtube.
Natomiast bardzo mnie interesuje to wiązanie z pasem na piersiach. Już parę razy je widziałam na TBW, powiedzcie jak ono się nazywa, to sobie znajdę instrukcje na youtube.
u nas na forumie znajdziesz informacje na temat tego plecaka
tu (http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=15614)
i
tu (http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=9876&highlight=bluzeczkowy)
lawendax
16-12-2009, 16:59
Wszystkie trzy ;-) ale zamiast fioletu róż
wrapsodia
24-12-2009, 02:09
Przyszły dziś do mnie fale. Kolorek rzeczywiście cudny, delikatnie się mieni, ale chusta nie jest wcale taka cienka, tzn jest dosyć cienka ale grubsza niż np. jedwab apricot-ruby, materiał mocny, rzeczywiście dosyć gęsto tkana, przez co zdaje się być mocna. Niestety to pierwsza moja wełenka i chyba ostatnia - nie podchodzi mi jakoś, wole jedwab czy bawełnę. Chusta poleciała na chustostragan w atrakcyjnej cenie, więc jakby ktoś chciał posiąść 5teczke to zapraszam :)
Mam fale. Choc falolubna nie jestem,te wełniane lubie coraz bardziej. Miekkie i swietnie sie dociagaja, nie pija w ramiona i w ogole. Fajne bardzo.A wizualnie-boskie!!!!
Ania z Tulikowa
22-01-2010, 11:16
Myślałam, że fale już mnie nie zachwycą, nie lubię ich pieluchowego splotu, ale te wełniane są boskie! Nieziemsko miękkie, puchate i grube, sama chustowa słodycz :D
puchate? :cryy:
grube? :cryy:
taaa. a ja się pocieszałam myślą, że cienkie :duh: